Druk op ESC om af te sluiten

Americanaband Creep’In in Natuurtheater Zeddam

Op vrijdagavond 8 juli 2022 vanaf 20:00 uur is er een mooie muzikale avond voor liefhebbers van Americana muziek bestaande uit Country Folk en Blues. Je kunt genieten van het optreden in het Natuurtheater Zeddam van de band CreepIn. Het belooft een swingende zomerse avond te worden!

natuurtheater zeddam

Americana muziekavond met Country Folk / Blues

Vier muzikanten brengen Americana muziek (country, folk en blues) waarin driestemmige zang centraal staat. Verstilde intimiteit en energieke songs maken hun optredens compleet en sfeervol. liedjes van onder meer Dolly Parton, Norah Jones en Chris Stapleton krijgen door de bezetting en arrangementen een eigen sound. Een van de leden van de band, Dagny van de Loo,  is bekend als zangeres van de band Ogham. Ogham trad 13 september 2021 op in Zeddam.

natuurtheater zeddam

Over CreepIn

CreepIn speelt in kleine theaterzalen, op festivals en luisterconcerten. In overleg spelen zij ook graag op andere gelegenheden zoals intieme feestjes en ceremonies. CreepIn brengt een extra warme sfeer met een persoonlijk tintje.

CreepIn bestaat uit:
·         Paul Hagenaars: gitaar
·         Dagny van der Loo: zang en percussie
·         Greet Vervoort: basgitaar, zang en percussie
·         Marleen Achten: zang, viool en basgitaar
natuurtheater zeddam

Kaartverkoop

De entree is € 12,50. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via https://www.natuurtheaterzeddam.nl of aan de kassa van het theater voorafgaand aan de voorstelling. Pinnen is ter plaatse mogelijk.

Binnenkort ook in het Natuurtheater Zeddam

Zondag 21 augustus 2022 15:00 uur – Belinda Kinnaer en Henry Welling
Zondag 11 september 2022 15:00 uur – Irene van der Aart – Cabaret
natuurtheater zeddam