Druk op ESC om af te sluiten

Bed & Breakfast Bergh en Bos

Direct aan de rand van het Bergherbos ligt in Beek de Bed & Breakfast. U kunt hier als natuurliefhebber, wandelaar, fietser of mountainbiker uw hart ophalen. De kleine en persoonlijke Bed & Breakfast biedt een fantastisch uitzicht over de landerijen en op het Bergherbos.

Kamers

De Bed & Breakfast telt twee kamers. Kamer Appelvink beschikt over twee losse bedden, een zitje en tafeltje en een eigen badkamer. Zowel de kamer als de badkamer bieden een prachtig uitzicht op de fruitboomgaard, het Bergherbos en de schapenvelden.

Kamer de Groene Specht heeft een tweepersoonsbed. Tevens is de kamer iets ruimer dan kamer Appelvink. Bovendien is de kamer uitgerust met een tafeltje en een zitje, een televisie en een eigen badkamer. De kamer en badkamer bieden een fantastisch uitzicht over de akkers, het Bergherbos en de weilanden met koeien.

Ontbijten

Op de begane grond kunt u ontbijten in de ontbijtruimte. ’s Avonds kunt u in deze ruimte een boek uitkiezen en lezen of een spelletje spelen. Schenk uw eigen koffie of thee in.

Het ontbijt staat voor u klaar in de zonnige ontbijtruimte of op het aanliggende terras. Heeft u speciale dieetwensen? Meld de dieetwensen vooraf, zodat het ontbijt kan worden aangepast.

Omgeving

Wist u dat Montferland bekend staat om haar glooiende landschap? In de voorlaatste ijstijd zijn stuwwallen gevormd door het opstuwende landijs. Sommige toppen reiken wel tot 92 meter boven het dekzand- en rivierenlandschap van de Oude IJssel uit. U kunt hier dagenlang wandelen of fietsen.

Beek is een klein toeristisch dorp en kent een aantal goede horecagelegenheden. Tevens kunt u een boodschap doen bij de lokale supermarkt. Op slechts 5 kilometer van Beek ligt Kasteel ‘s-Heerenberg. Breng een bezoek aan het imposante kasteel en de kasteeltuinen. Tot slot ligt Beek tegen de grens van Duitsland. Ga de grens over en bezoek Emmerich am Rhein, Kleve of Xanten.

Contact

Bed & Breakfast Bergh en Bos
Peeskesweg 5
7037 CH Beek
0316-253237 / 06-81192865
info@berghenbos.nl
www.berghenbos.nl