Druk op ESC om af te sluiten

De Waanhoeve

Een hele verdieping staat in de voormalige boerderij uit 1897 tot uw beschikking. De Rode Waan heeft een eigen opgang en privé terras zonder inkijk. Het originele gastenverblijf is geschikt voor twee personen. Tevens is het gastenverblijf licht, royaal, gezellig en compleet ingericht met hedendaags comfort.

Na een fietstocht of wandeling door het Montferland kunt u goed toeven. Neem plaats op de bank en zet de televisie aan of lees een boek. Het gastenverblijf is voorzien van dvd’s, spelletjes, leesmateriaal en een map met informatie over de omgeving.

Wat is er te doen?

Zowel in Montferland als in het grenslandrivierengebied tussen Rijn en IJssel kunt u de rust opzoeken. In de omgeving kunt u diverse bezienswaardigheden bewonderen of evenementen bezoeken. Bent u op zoek naar iets actiefs? Probeer de Peeskesbult te trotseren! In het Bergherbos kunt u ook wandelen of fietsen. Tevens kunt u wandelen of fietsen naar de Rijnboulevard van Tolkamer. Bovendien kunt u in Emmerich neerstrijken op een terras en genieten van de bedrijvigheid op de rivier.

In de omgeving zijn zowel aan de Nederlandse als aan de Duitse kant van de grens prachtige routes uiteengezet. Sportievelingen opgelet! In Montferland is een uitdagende mountainbike trail uitgezet, maar u kunt paardrijden door de Montferlandse bossen met uitgestrekte ruiterpaden. Bovendien kunt u rondom Beek zwemmen, genieten van de wellness, golfen, waterskiën, een huifkartocht maken of deelnemen aan outdoor sporten.

Contact

De Waanhoeve
Deelhorstweg 22
7037 CR Beek
06-53751064
info@dewaanhoeve.nl
www.dewaanhoeve.nl