Druk op ESC om af te sluiten

Bezoek de Sint en zijn pieten in Kasteel Huis Bergh

Sinterklaas slaat dit jaar voor de vijfde keer zijn koffers en cadeaus op in Kasteel Huis Bergh. Natuurlijk komt Sinterklaas dit jaar niet alleen, maar samen met zijn pieten en paard Amerigo. Op 23 en 24 november 2019 verblijft Sinterklaas een heel weekend op het kasteel. U kunt samen met uw kinderen een bezoek brengen aan Sinterklaas en zijn pieten.

Wat is er allemaal te doen?

  • U krijgt als bezoeker een kijkje achter- en voor de schermen. De Sint kan de hulp van de kinderen goed gebruiken om een inhaalslag te maken waar nodig. De kinderen kunnen onder andere helpen met het inpakken van cadeaus en pepernoten bakken. In de Pietenschool kunnen de kinderen door middel van het pietenparcours ervaren hoe de pieten leren balanceren op de daken. Tevens leren zij in de pietenschool meer over de reis van Madrid naar ‘s-Heerenberg en zullen zij met muziekpieten bekende Sinterklaas liedjes zingen.
  • Neem een kijkje in het postkamer van de Sint. In het postkamer kunt u de verlanglijstjes en tekeningen bekijken die de Sint ontvangt. Benieuwd wat de Sint over u heeft opgeschreven in het Grote boek? Bekijk het Grote boek en kom erachter of u dit jaar een cadeau kunt verwachten.
  • Altijd al benieuwd geweest naar de slaapkamer van Sinterklaas? In de slaapkamer gaat Sinterklaas achter het bureau graag op de foto met de kinderen. DJ Piet zorgt in de pietendisco dat de pieten en de kinderen de heupjes losgooien en de actuele dansmoves kennen.

Openingstijden

Op zaterdag 23 en zondag 24 november 2019 kunt u de Sint en zijn pieten bezoeken tussen 10.00 – 17.30 uur in Kasteel Huis Bergh.

Tickets

De tickets voor 23 en 24 november 2019 kunt u online bestellen, via www.welkombijdesint.nl. Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de kassa. Bij het bestellen van uw tickets kunt u aangeven wanneer en hoe laat u een bezoek brengt aan de Sint en zijn pieten. Tevens dient u aan te geven met hoeveel kinderen u komt.

De kosten voor een ticket bedragen € 8,95 voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar. Voor kinderen onder de 2 jaar betaalt u € 3,00. Naast de ticketkosten wordt er € 2,50 aan boekingskosten berekend. U krijgt een E-ticket, die u dient mee te nemen naar het kasteel. Het E-ticket wordt gescand en hiermee krijgt u toegang tot de locatie en de activiteiten.

De locatie

Kasteel Huis Bergh
Hof van Bergh 8
7041 AC ‘s-Heerenberg
Tel. 0314-661 281
info@huisbergh.nl
www.huisbergh.nl