Montferland

Ontdek de prachtige natuur & omgeving van Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Laatste berichten

088-5405805
Marktstraat 1, 's Heerenberg
info@montferlandmarkerting.nl
Image Alt

De watervogels ontwaken en nemen hun bad, het is nog zo stil...

Het is hier magisch mooi, Jantien

Didam, donderdagochtend 31 oktober, het is 8 uur. Het vriest 1 graad, wolkeloos en de zon schijnt. Dat belooft een prachtige dag te worden. De zonsopkomst is magisch mooi op deze koude herfstdagen. Ik spoed mij na het ontbijt, alvorens ik mijn werkdag begin, naar de Nevelhorst. Het is hier magisch mooi… De zon krijgt kracht, de nevels stijgen op van het koude water. De watervogels ontwaken en nemen hun bad, het is nog zo stil… Ik kan niet anders dan me intens gelukkig voelen op een moment als deze.. Wat is de natuur toch wonderlijk mooi!

Hartelijke groet,
Jantien

Als kind kwam ik vaak op t Peeske. Spelen op de glijbaan en waterfietsen. Voor altijd Montferland fan. Woon & werk in Didam samen met Christel Gieling en ons team aan de promotie van Montferland.