Druk op ESC om af te sluiten

Bibliotheek Montferland helpt bij belastingaangifte

Vanaf 1 maart start de belastingaangifte voor 2023. Belastingaangifte doen kan lastig zijn. Iedereen die wat hulp kan gebruiken, kan in maart en april terecht in Bibliotheek Montferland.

In de bibliotheken in Didam en ’s-Heerenberg bieden belastingadviseurs ondersteuning bij de (digitale) aangifte voor 2023. Mensen die zelf een digitale aangifte willen doen, kunnen in de bibliotheek gebruik maken van computers en internet. De hulp én de computerfaciliteiten zijn gratis, ook voor mensen die geen lid zijn van de bibliotheek. Een vrijwillige bijdrage voor de adviseurs is natuurlijk mogelijk.

In Bibliotheek Didam werkt de belastingadviseur op afspraak. Een afspraak maken kan in de bibliotheek of telefonisch via 0316-221184. In Bibliotheek ’s-Heerenberg zijn er iedere dinsdag in maart en april inloopmiddagen. De adviseur is dan aanwezig van 13.30 – 16.00 uur.

Voor je aangifte bij de belastingdienst moet je inloggen met de DigiD app of met een sms-controle. Neem daarom je gegevens én je smartphone mee naar de bibliotheek. Nog geen DigiD, DigiD-app of sms-controle? Bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek kun je terecht met al je vragen over de digitale overheid. Medewerkers denken met je mee en geven informatie.

Wil je beter leren omgaan met de computer, internet en websites van de overheid? In de bibliotheek zijn er cursussen en workshops. Vraag naar de mogelijkheden of kijk op: www.bibliotheekmontferland.nl

————————————————————————————————————————————-

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Petra Frölich, Bibliotheek Montferland, 0316-221184/06-41259919 of per mail petrafrolich@bibliotheekmontferland.nl