Druk op ESC om af te sluiten

Springkussen Festival Braamt – 30 april t/m 5 mei

In de meivakantie van dinsdag 30 april tot en met zondag 5 mei is het weer tijd voor Springkussenfestival Achterhoek! In deze 5e editie zoeken we weer de perfecte combinatie op die garant staat voor een dag plezier: outdoor activiteiten en springkussens!

Met meer dan 40 attracties zal Markant Outdoorcentum in Braamt hét Walhalla zijn voor ieder kind! Springen, klauteren, kanovaren, hutten bouwen en muziek zullen het middelpunt zijn van dit 7-daagse evenement. Met het outdoorpakket kun je aan extra activiteiten deelnemen zoals o.a. klimmen op de klimtoren, kanovaren, boogschieten en Archery Tag van Markant Outdoor.

Plof neer op één van de picknickbanken en geniet van een gebakje terwijl de kinderen zich vermaken op het festivalterrein. Het 6 daagse kinder-evenement die je niet wilt missen!

Vanaf nu kun je online tickets bestellen voor het springkussenfestival. Tickets zijn ook te verkrijgen aan de kassa bij de ingang van het festival.  Voor kinderen vanaf 3 jaar kan betaald worden met pin of contant. Onder de drie jaar is gratis.

Tickets

Meer informatie