Druk op ESC om af te sluiten

Bridgeles voor beginners

Vanaf donderdagavond 12 september wordt er een bridgeles georganiseerd voor diegenen die dit kaartspel willen leren. De cursus start om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur.

Wat is Bridge?

Bridge is een kaartspel dat geschikt is voor 4 spelers. Het kaartspel wordt gespeeld met 52 kaarten en 2 teams met ieder 2 spelers. Het is de bedoeling dat men ieder een kaart neerlegt wanneer hij/zij aan de beurt is. Wanneer de 4 kaarten op tafel zijn gelegd, is de slag gespeeld. Diegenen die de hoogste kaart heeft, heeft deze slag gewonnen. Echter, vooraf het spel leg je samen met je partner vast hoeveel slagen jullie denken te winnen. Een potje bridge duurt niet lang, slechts 6/7 minuten.

Waar bestaat de cursus uit?

Deze bridgeles voor beginners is een cursus van 12 lessen. Deze lessen worden begeleid door Conny de Graag, gediplomeerd en ervaren docent. De cursus is mogelijk vanaf € 75,00 exclusief lesmateriaal.

Voor wie deze cursus goed bevalt, heeft geluk! In januari wordt er namelijk een vervolgcursus gegeven. Na het volgen van deze cursus kunt u op een soepele manier instromen bij de bridgeclub in Didam.

Contact
Ans lammers
06-16807777
an.la@live.nl

Locatie
Gasterij de Harmonie
Kerkstraat 2
6941 AG Didam
0316 221 270
Info@gasterijdeharmonie.nl
www.gasterijdeharmonie.nl