Druk op ESC om af te sluiten

Hippe Koeien

Hippe Koeien organiseert rondleidingen op melkveehouderij ‘De Fuik’. Maar op de melkveehouderij is meer mogelijk, namelijk kun je op de veehouderij creatief bezig zijn of deelnemen aan één van de vele activiteiten. Het bevindt zich tussen de prachtige Montferlandse Bossen en de rivierstrangen van de Rijn. Op de melkveehouderij zijn bedrijven, families en vrienden van harte welkom.

Rondleiding

Tijdens de rondleiding kun jij zien hoe het eraan toe gaat op de melkveehouderij. Voor scholen is er een speciale rondleiding samengesteld. Voorafgaand aan de rondleiding kun je aangeven waaraan meer of minder tijd besteed moet worden. De onderdelen die tijdens de rondleiding worden getoond zijn het kantoor, melktank, melkrobot, koeienstal, mestrobot, kalverenstal en wat er gebeurt op het gebied van duurzaamheid. De rondleiding wordt verzorgd door de boer of boerin.

Creatief

Wil jij liever creatief aan de slag gaan, dat kan samen met collega’s, familie of vrienden. De workshops die worden verzorgd op melkveehouderij zijn Kunst & Koe, Decopatch en koe schetsen. Laat uw fantasie op hol slaan en geniet van de totale beleving. Bij elke workshop maakt u gebruik van verschillende technieken en materialen waarbij het boerenleven als inspiratie bron wordt gebruikt.

Activiteiten

Een actieve middag beleven kan op de melkveehouderij en in de nabije omgeving. Er zijn talloze mogelijkheden. De activiteiten die worden georganiseerd zijn een lipdub, het hippekoeienspel, het welbekende spel ‘Ik hou van Holland’ en Feest in Montferland. Ook kunt u hier terecht met je eigen ideeën en wordt er meegedacht met de invulling van de dag. Wil je erop uittrekken met de fiets? Hippe Koeien is het perfecte start- en eindpunt voor een fietstocht.

Bedrijven/ teamuitje

Bedrijven kunnen bij de melkveehouderij terecht voor vergaderen en voor een team/ bedrijfsuitje.

De vergaderruimte beschikt over een touchscreen, flipover en internetverbinding. Twee grote schuifdeuren leiden naar het terras. Bij de vergadering kun je gebruik maken van een culinair arrangement. Wanneer je een pauze hebt ingebouwd in de vergadering, wilt de boer of boerin laten zien hoe de melkveehouderij gerund wordt.

Bij Hippe Koeien kun je actief, creatief of culinair gezamenlijk bezig zijn. Voor de mogelijkheden neem een kijkje www.hippekoeien.nl/arrangementen.

Locatie

Hippe Koeien
Heesweg 1
6942 NG Didam
Tel. 06-19 95 93 88
info@hippekoeien.nl
www.hippekoeien.nl