Druk op ESC om af te sluiten

De Zonneheuvel

Groepsaccommodatie

Onze accommodatie ligt in het “Montferland’, één van de parels van de groene Achterhoek en heeft alles in huis voor iedereen die houdt van het buitenleven. Wilt u tijdens een weekend of korte vakantie genieten van de mooiste wandel- en fietsroutes, gezellig genieten, shoppen of cultuur snuiven? Of wilt u gewoon graag met een drankje onderuitzakken op één van onze terrassen. Groepsaccommodatie “De Zonneheuvel” is dan een sfeervolle uitvalsbasis om samen met familie of vrienden het mooie Montferland te ontdekken.

Overnachten met vrienden of familie

De Zonneheuvel is een sfeervolle uitvalsbasis om samen met familie of vrienden het mooie “Montferland” te ontdekken. De luxe accommodatie heeft 21 slaapkamers, welke allemaal beschikken over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Verder zijn alle kamers voorzien van een bureau en TV.

Vanuit de ruime woonkamer loopt u onze tuin in en kijkt u uit op de weilanden, de koeien zijn uw nieuwe buren. De woonkamer is gezellig ingericht met hoge en lage zitjes en een gezellig barretje. Een kaartje leggen, puzzel maken, TV kijken, lezen of met z’n allen een spelletje doen, er is ruimte voor iedereen.

Catering

Geen keukenprins of prinses binnen uw familie die het ziet zitten om voor het hele gezelschap te koken? Geen nood; hieronder bieden wij u diverse mogelijkheden om uw maaltijden te laten verzorgen.

Een uitgebreid buffet, stamppotjes, BBQ noem het allemaal maar op. Vrijwel alles is mogelijk. Heeft u zelf ideeën over de invulling van uw diner, aarzel niet en leg het voor aan de cateraars. Hun creativiteit kent geen grenzen, samen met u komen jullie vast tot de gewenste maaltijdinvulling.

Iets bijzonders regelen? Wat dacht u van pannenkoeken op locatie of een heuse foodtruck.

Activiteiten

Qua activiteiten is er in Montferland genoeg te doen en te beleven. Ga bijvoorbeeld samen met de kids een potje midgetgolfen. Bent u meer van kunst en cultuur? Vergaap je aan eeuwenoude boerderijen, historische stadscentra en statige kastelen. Of zijn jullie in voor een actief uitje? Ga dan bijvoorbeeld klimmen of kanovaren. Natuurlijk staat Montferland ook bekend om haar prachtige natuur dus een mooie fietstocht of wandelingen door de bossen kan niet uitblijven. In het gebied zijn meerdere wandel & fietsroutes uitgezet met verschillende afstanden.

Contact

Groepsaccommodatie “De Zonneheuvel”
Schaapsdrift 12
7037 CJ Beek (Montferland)
0316-531386
info@dezonneheuvel.nl
www.dezonneheuvel.nl