Druk op ESC om af te sluiten

Markant Outdoorcentrum

Markant Outdoorcentrum ligt in de Achterhoek tussen Doetinchem en ‘s- Heerenberg in Gelderland. Het Outdoorcentrum is mooi en landelijk gelegen bij het Recreatiegebied Stroombroek en het bos- en natuurgebied Montferland.

Overnachten met de hele groep

Het Outdoorcentrum beschikt over een groot groepskampeerterrein met diverse faciliteiten zoals slaaptenten, een voorziening met douches, toiletten, overdekte afwasplaatsen en een kook- en recreatietent. Groepen kunnen in deze ruime tenten de maaltijden bereiden en nuttigen en ’s avonds kunnen er activiteiten worden georganiseerd zoals een bonte avond!

Op een kampeerterrein mag een kampvuurplek natuurlijk niet ontbreken. Bij Markant Outdoorcentrum is deze kampvuurplek op het grote kampeerterrein direct aan het water gelegen en zorgt ’s avonds voor een echte outdoorbeleving! Overnachten op ons kampeerterrein is alleen mogelijk in combinatie met tenminste 1 activiteit uit ons activiteitenaanbod.

Groepsaccommodatie
U verblijft in het unieke groepsgebouw dat plaats biedt aan 36 personen. De accommodatie heeft vloer- en wandverwarming, een bijzondere lichtinval en uit hout opgetrokken slaapkamers. Hierdoor is het gebouw een aangename plek om te verblijven.

In het midden van de centrale ruimte staat een open haard voor een gezellig samenzijn. Er is de mogelijkheid om volledig en verzorgd ontbijt, lunch en diner te bestellen. ’s Avonds kan er na gekletst worden in de buitenlucht bij de kampvuurplaats.

Groepskampeerterrein
De ideale overnachtingsplek voor grote en kleine groepen in een mooie natuurlijke omgeving. Ideaal te combineren met een actief programma. Je slaapt in 5 tot 8 persoons groepstenten.

Safarikampeerterrein
Safaritenten, een goed alternatief voor de groepsaccommodatie! Ideaal voor families, verenigingen, bedrijven en scholen voor een net iets luxere overnachting in tenten.
Op grote houten vlonders met terras staan de safaritenten opgebouwd. De groepen slapen in nieuwe stapelbedden met in iedere tent 6 stapelbedden. Op het veld staan 3 tenten bij elkaar met keukentent, dit is voor groepen van maximaal 36 personen. verderop staan twee tenten bij elkaar voor een groep van maximaal 24 personen inclusief koelkast en keukentafel. Het gehele safaritentenveld heeft dus in totaal 60 slaapplaatsen!

Groepsactiviteiten

Tijdens uw verblijf bij Markant Outdoorcentrum zijn er talloze mogelijkheden aan groepsactiviteiten. Voorbeelden zijn:

 • Expeditie Challenge of Outdoor Challenge
 • Funny Team Games
 • Archery Tag
 • Diverse Outdoor activiteiten zoals klimmen, boogschieten, kanoën etc.
 • Boer Zoekt Koe
 • GPS Codekraker
 • Expeditie Robinson
 • Kanospeurtocht
 • Kolonisten van Markant
 • Da Vinci Tabletgame
 • Step Puzzeltocht
 • Mountainbiken
 • Bootcamp

Restaurant Woodies!

Het bijzondere restaurant Woodies! is prachtig gelegen aan het water en aan de voet van de heuvels van natuurgebied ‘Het Montferland’. Het heeft een organische bouwstijl en is geheel ecologisch gebouwd. Restaurant Woodies! op het middenterrein van Markant Outdoorcentrum verzorgt de catering voor de groepsaccommodatie en het groepskampeerterrein. Zij koken eenvoudige maaltijden, maar ook uitgebreide buffetten.

Kies bijvoorbeeld voor het uitgebreid ontbijtbuffet: Div. soorten zachte broodjes, harde broodjes, vers gebakken croissantjes, div. soorten zoete versnaperingen, gekookt eitje, div.soorten zoetwaren, div. soorten vleeswaren div. soorten kaas, fruitsalade, mini saucijsjes, roerei, uitgebakken spek, melk en jus d’orange

Het luxe lunchbuffet is inclusief: Tomatensoep met verse basilicum en gehaktballetjes, div. soorten harde broodjes, zachte luxe bolletjes en krentenbollen, div. soorten vleeswaren, div. soorten kaas, tomatensalade met lenteui en feta, komkommer in zoetzuur met rode ui, pasta salade met seizoensgroenten, aardappelsalade met garnalen, pastasalade met geroosterde groenten, roerei met seizoensgroenten, beenham met mosterd-tijmsaus, melk en jus d’orange.

Voor het diner zijn er ook veel mogelijkheden zoals een BBQ en diverse buffetten geschikt voor elk budget. Van kip en burgers naar beenham en stamppot met rookworst. Er is voor ieder wat wils!

Contact

Markant Outdoorcentrum
Gildeweg 7
7047 AR Braamt
0314-335449
info@markant-outdoorcentrum.nl
www.markant-outdoorcentrum.nl