Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Laatste berichten

0316-581910
Hoofdstraat 1, Didam
info@montferland.nl

Eetcafé Georgio

Eetcafé Georgio is sinds 1989 een begrip in Kasteelstad ‘s-Heerenberg. Het team van Eetcafé Georgio bereidt met passie de gerechten voor u klaar uit de diverse keukens. Bij deze keukens kunt u denken aan de Italiaanse, Turkse en Griekse keuken. Het eetcafé maakt u gebruik van dagverse ingrediënten. Dit zorgt voor de authentieke smaakbeleving.

Menu

Eetcafé Georgio biedt een breed assortiment aan gerechten aan. Van voorgerechten tot snacks. Van gegrilde mix schotels tot döner schotels. Kiest u voor een kapsalon, een dürüm of toch liever een frietmenu? Voor de kinderen worden kindermenu’s aangeboden. U kunt bij uw gerecht kiezen voor extra’s. Bij deze extra’s kunt u denken aan een portie friet, pita of Turks brood, sauzen of frisdrank.

Bezorgen

In Montferland bezorgt Eetcafé Georgio vanaf een bepaald bedrag uw bestelde gerechten bij uw thuis. Aan het bezorgen van de gerechten zitten kosten verbonden. Op de website kunt u zien waar het eetcafé bezorgd, vanaf welk bedrag en wat de bezorgkosten zijn.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 14:30 – 23:00 uur
Vrijdag en zaterdag: 14:30 – 00:00 uur
Zondag: 14:30 – 23:00 uur

Locatie

Molenpoortstraat 50
7041 BG ‘s-Heerenberg
0314 – 662 525
info@eetcafegeorgio.nl
www.eetcafegeorgio.nl

Toeristisch Informatie Punt