Druk op ESC om af te sluiten

Eethuys Daina

Wij heten u van harte welkom bij Eethuys Daina, waar wij met dagverse ingrediënten u willen meenemen op een culinaire reis door Japan en Indonesië.

Hoe wij aan onze naam zijn gekomen: ’t Eethuys was al bekend in Didam. Deze naam wilden we graag behouden, maar niet zonder het te voorzien van een Aziatisch tintje. Daarom hebben we er ‘Daina’ aan toegevoegd. Dit woord betekent ‘eethuis’ in het Japans. Om onze naam eer aan te doen willen wij onze gasten een warm huis aanbieden waarin heerlijk eten, comfort en gezelligheid centraal staan. Men zegt wel eens: ‘Good food makes people happy’, een slogan waar wij als Eethuys Daina voor staan. Ons team bestaat uit creatieve koks die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Dat betekent dat onze maaltijden met veel passie, zorg en liefde worden bereid.

Uitgebreide menukaart

U vindt bij ons een uitgebreide menukaart met diverse Indonesische en Japanse gerechten. Denk daarbij aan Indonesische warme snacks zoals Loempia Ayam, Saté, Bami en Nasi Goreng. Maar ook koude snacks staan op het menu met als voorbeeld een typisch Indonesisch hapje; Spekkoek! U kunt kiezen uit verschillende losse gerechten maar ook hele maaltijden.

Daarnaast is Sushi natuurlijk ook heel erg bekend en sinds de laatste jaren wordt het steeds bekender. Bij ons vindt u diverse Nigiri, Temaki, Maki, Uramki en Sashimi. Tevens kunt u naast de Sushi ook genieten van heerlijke koude- en warme bijgerechtjes en zijn er pokebowls en sushiboxen te verkrijgen.

Benieuwd naar alle gerechten? Bekijk hier onze MENUKAART.

Neem een reisje door de Japanse en Indonesische keuken bij Eethuys Daina! En bent u een sushi-lover? Dan zit u hier helemaal goed!

Afhalen en bezorgen

Bij Eethuys Daina bieden wij u de mogelijkheid om het eten/drinken te komen afhalen. Geen zin om de deur uit te gaan? Geen probleem, wij kunnen namelijk ook thuisbezorgen! ONLINE BESTELLEN gaat gemakkelijk via onze website.

Contact

Eethuys Daina
Hoofdstraat 2
6942 AT Didam
Tel: 0316-785910
E-mail: eethuysdaina@gmail.com