Montferland

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Laatste berichten

0316-581910
Hoofdstraat 1, Didam
info@montferland.nl

Hotel Restaurant Carpe Diem

Kruip in de huid van een ware chef en bereid zelf thuis een fantastisch Carpe Diem diner met dagverse producten en het ‘geheime’ van de chef.

Op drie momenten zullen wij (3-gangen) pakketten bezorgen die je thuis simpel kunt bereiden met smaken van topniveau. Op vrijdag 13 november en vrijdag 4 december worden de heerlijkste verspakketten weer bij u aan de deur geleverd. Ook hebben wij een heerlijk kerspakket voor u samengesteld om tijdens de feestdagen te kunnen genieten van een 4-gangen diner! Het kerstpakket wordt op donderdag 24 december bij u bezorgd en deze is óók meerdere dagen houdbaar.

Bestellen

De pakketten zijn te bestellen via www.indehuidvandechef.nl, www.hotelcarpediem.nl of bel 0314-651424. Wij brengen de pakketten gewoon bij u thuis in de regio’s Montferland, Doetinchem, Oude IJsselstreek, Liemers, Arnhem en Nijmegen (overig in overleg).

Benieuwd naar zo’n fantastisch verspakket? Bestel het verspakket online via www.hotelcarpediem.nl

Toeristisch Informatie Punt