Druk op ESC om af te sluiten

Fiets tips in het Montferland

Fietsroutes

Natuurlijk kunt u zelf een fietsroute uitstippelen. Wees creatief, bepaal het aantal kilometers en ontdek de leukste plekjes. In het Montferland zijn tal van routes te bedenken maar gelukkig liggen er ook al wat kant en klare fietsroutes voor u klaar. Wat dacht u van fietsroute vanuit het populaire vakantiedorp Zeddam of vanuit kasteelstad ‘s-Heerenberg? Bij elke route fiets u een andere kant op zodat u op een leuke manier de hele regio kunt ontdekken.

Meerdere dagen fietsen in het Montferland

Het Montferland is groot en om het hele gebied gezien te hebben is 1 dagje fietsen vaak niet genoeg. Gelukkig zitten er in het Montferland ook voldoende leuke overnachtingsplekjes waar jullie heerlijk kunnen blijven slapen. Kiest u voor een hotel, een B&B of gaat u voor een appartement? Veel locaties hebben speciaal voor de fietsers leuke arrangementen samengesteld. Gaat uw volgende weekendje weg naar het Montferland?

Met een groot netwerk aan fietspaden is fietshuur niet weg te denken uit het Montferland. Reserveer uw fiets vooraf zodat u er zeker van bent dat deze klaar staat en u direct op weg kunt. Natuurlijk kunt u ook uw eigen fietsen mee brengen. Rij naar een van de vele startpunten waar u gemakkelijk uw auto kunt parkeren en vervolgens zo onderweg bent.

Wij houden u graag op de hoogte van de leukste nieuwtjes rondom het fietsen in het Montferland. Volg onze speciale blog en mis geen update.

Veel fietsplezier!