Druk op ESC om af te sluiten

Film- en theaterprogramma

Wilt u samen met uw partner, familie of vrienden een gezellige dag of avond uit beleven? Kom dan naar het Barghse Huus! Aankomende week en volgende week kunt u in het Barghse Huus fantastische films bekijken. Kiest u voor een pakkende- en hartverwarmende tragikomedie of voor de familiefilm Paw Patrol?

Here We Are

Op dinsdag 12 oktober draait in het filmtheater Barghse Huus de pakkende- en hartverwarmende tragikomedie Here We Are van de Israëlische regisseur Nir Bergman. De film gaat over een vader-zoon relatie waarbij ouder worden en leren loslaten een rol speelt.

Aharon, de gescheiden vijftiger, is gestopt met werken om volledig te kunnen zorgen voor zijn autistische zoon. Vader en zoon leiden een harmonisch leven die zich ver van de boze buitenwereld begeeft. Uri, de zoon, is bijna volwassen. Zijn moeder vindt dat het tijd is dat Uri begeleid gaat wonen, zodat hij onafhankelijker kan leren leven. Echter, vader Aharon gelooft niet dat een ander zijn zoon beter zal begrijpen. Aharon wil fulltime voogd blijven. Op een gegeven ogenblik stemt Aharon onder toenemende druk van zijn ex-vrouw en een maatschappelijk werker uiteindelijk in. Uri krijgt op weg naar het instituut een driftbui. Aharon besluit om er samen met zijn zoon vandaar te gaan. Immers is Uri klaarblijkelijk nog niet klaar voor een scheiding. Of kan Aharon zijn zoon niet loslaten?

De film draait op 12 oktober om 13:30 uur en 20:00 uur. Kiest u voor de film van 13:30 uur? Houd er rekening mee dat er geen pauze is. Bestel via de website voor € 7,50 een ticket.

Luizenmoeder – De film

Wie herkent de zin ‘Hallo allemaal, wat fijn dat je er weer bent’ niet? Juf Ank en de welbekende gezichten van basisschool De Klimop schitteren op het doek. Ank en haar collega’s proberen na het wegvallen van directeur Anton de school weer op de rails te krijgen. Echter, dat gaat niet zonder slag of stoot. De school heeft te maken met onderzetting en de corona-crisis heeft alles op scherp gezet. Niet te vergeten, zijn de ouders nog veeleisender dan voorheen. Alle onderhuidse spanningen komen met een groot themafeest voor de deur bovendrijven. De film zit vol met humoristische- en herkenbare situaties op- en rondom het schoolplein van Nederlands bekendste basisschool.

Op vrijdag 15 oktober om 20:00 uur en dinsdag 19 oktober om 13:30 uur en 20:00 uur draait de film in het Barghse Huus. Kunt u niet wachten om de film te bekijken? Bestel dan nu uw tickets voor € 7,50 p.p. op de website.

Paw Patrol: De film

Jongste filmbezoekers opgelet! In de herfstvakantie draait in het Barghse Huus de familiefilm Paw Patrol. Wist u dat de film gebaseerd is op de populaire tv-serie? Op het moment dat hun grootste vijand Humdinger burgemeester wordt van het nabijgelegen Avonturenstad en hij chaos begint aan te richten, trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen. Paw Patrol gaat gewapend met de nieuwste gadgets de strijd aan om de inwoners van Avonturenstad te redden.

De familiefilm draait op 18, 20 en 22 oktober om 10:30 uur en 15:00 uur in het Barghse Huus. Bestel uw tickets op de website voor slechts € 5,50 p.p. De tickets zijn inclusief een pakje drinken en wat lekkers voor de kinderen.

Locatie

Barghse Huus
Willem van Den Berghstraat 1
7041 CW ‘s-Heerenberg
0316-223520
theater@hetbarghsehuus.nl
www.iedereenwelcom.nl