Druk op ESC om af te sluiten

Geniet van Achterhoekse gemoedelijkheid tijdens het KeK festival

Beleef- en Inspiratietuin De Ank aan de Doetinchemseweg 46-48 in Zeddam wordt zondag 25 september weer omgebouwd tot festivalterrein van KeK Festival.
Tijdens het KeK festival kunnen bezoekers genieten van food, kunst en kekke, duurzame producten en zijn er diverse muziekoptredens te bezoeken. Het festival straalt de sfeer van de omgeving uit: kleinschalig, duurzaam en gemoedelijk. Een plek waar voor iedereen wat te zien, te doen en te proeven is.

Programma

Zaterdag 24 september om 16.00 uur start in de unieke omgeving van de Beleef- en Inspiratietuin De Ank een middagprogramma in de vorm van een muzikaal begeleid 3-gangen (foodtruck)diner verzorgd door Woodies. Trio in Petto zorgt voor het muzikale sausje.

Zondag 25 september is het festivalterrein vanaf 11.00 uur geopend. Er zijn meerdere muziekpodia, creatieve standhouders en heerlijk regionaal eten. Het festivalterrein leent zich zeer goed voor kleinschalige, voornamelijk akoestische optredens die verspreid over het terrein plaatsvinden. Zo zijn er onder andere optredens van Kunst mét (Joop Wallerbosch en Eric Sloot), Green Valentine, Rubiamorena en Timo van der Sande. Daarnaast is er veel ruimte voor kramen waar duurzame, creatieve en ambachtelijke producten worden verkocht. Van sieraden en tassen tot kunst en heerlijke regionale producten. Verspreid over het terrein is buitenkunst te bewonderen, ook wordt er een schilderworkshop gegeven. Wat eten en drinken betreft is er volop keuze, er zijn verschillende foodtrucks met regionale drankjes en hapjes.

Voor de jongste bezoekers is er ook volop te ontdekken. Het “taxusbos” wordt omgetoverd tot “hutselfrutselbos” waar iedereen mee kan doen met wild breien. In de wildtuin is een mooi avontuurlijk Blotevoetenpad te bezoeken. Kinderen kunnen aanschuiven aan de sieradentafel en zelf een mooie armband in elkaar zetten. Ook aan theater ontbreekt het niet, De Groene Wereld brengt interactief verteltheater met muziek en dans.

Entree

De kosten voor het 3- gangen (foodtruck)diner op zaterdag 24 september inclusief 4 drankjes bedragen € 50,-. “Vrienden van Kek” ontvangen een korting van € 5,- p.p. op de toegangsprijs. Reserveren voor dit diner kan via: info@kunstenkunstig.nl.

De toegang op zondag 25 september bedraagt € 5,-, kinderen tot 12 jaar gratis. Meer info: www.kunstenkunstig.nl

kek festival