Druk op ESC om af te sluiten

Havezathe Carpe Diem

In een in 2009 gemoderniseerde en verbouwde boerderij is Havezathe Carpe Diem gesitueerd. De havezathe ligt onder de rook van Doetinchem en nabij de Duitse grens. Het decor van de havezathe wordt gevormd door een wijds uitzicht met een mild heuvelachtig terrein, landbouw en de Montferlandse bossen op de achtergrond.

Hotel

Zowel in de Achterhoek als in Montferland is het unieke hotel een begrip. Het hotel beschikt over een ruime selectie aan comfortabele kamers. Tevens kent het hotel een historisch restaurant. In een mum van tijd bent u vanuit het hotel in Doetinchem, Zeddam, Didam, Bronckhorst of Montferland.

Lounge

Neem na een fietstocht of wandeling door het Montferland plaats in de gezellige lounge. De lounge beschikt over verschillende zithoeken. In de lounge kunt u een gerecht van de lunchkaart of een borrelhap bestellen en de batterij weer opladen. Naast lunchen of borrelen kunt in de lounge genieten van een aperitief voor het diner bij de open haard.

Restaurant

Op het historische deel van de boerderij ligt het restaurant. In het restaurant kunt u genieten van een lunch of diner die is samengesteld door het gepassioneerde keukenteam onder leiding van Lars Elshof. De kaart wordt regelmatig vernieuwd om u te kunnen voorzien van verse seizoensgebonden-, biologische- en streekproducten. Wilt u zich laten verrassen door de chefs? Kies dan voor het 3-, 4-, 5-, 6- of 7-gangenmenu van de chef. Hierbij kan een bijpassend wijnarrangement worden geserveerd.

Omgeving

Op de historische en karakteristieke havezathe kunt u genieten van het ware buitenleven. Een natuurbeleving wordt gecreëerd door het ruisen van de bomen, het knisperende grint en de vergezichten over de landerijen van de Achterhoek. De havezathe vormt de ideale uitvalbasis om te wandelen en te fietsen in het schitterende landschap. Op 2 kilometer afstand van de havezathe ligt de wellness. In de omgeving kunt u een potje golfen, touren met de scooter of een huifkartocht maken. Leef u uit op kabelwaterskibaan van Stroombroek.

In de omgeving van Vethuizen ligt de kleinste stad van Nederland, Bronckhorst. In Bronckhorst kunt u een bezoek brengen aan het Dickensmuseum. Wist u dat Doesburg bekend staat als mosterd stad? In Doesburg kunt in Mosterdmuseum zien hoe de mosterd vroeger werd gemaakt. In Bredevoort kunt u rondstruinen over de boekenmarkten.

Contact

Havezathe Carpe Diem
Langeboomsestraat 5
7046 AA Vethuizen
0314-651424
info@hotelcarpediem.nl
www.hotelcarpediem.nl