Druk op ESC om af te sluiten

Hotel Zonneheuvel

In de gemeente Montferland ligt in het knusse en gastvrije dorp Beek het familiehotel. Beek ligt aan de Duitse grens en in de directe nabijheid ligt het circa 2000 hectare Bergherbos. Tevens is het hotel de ideale start locatie voor uw wandel-, fiets- of nordic walking tocht.

Voor de recreatieve fietser en wandelaar heeft de bijzondere ligging en het romantische heuvellandschap van het Montferland veel te bieden. Echter, cultuurliefhebbers en natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Montferland.

Hotel

De faciliteiten van het hotel sluiten perfect aan wanneer u wilt wandelen, fietsen, nordic walking, cultuur wil opsnuiven of wil genieten van de natuur. In de lommerrijke tuin kunt u ontspannen of een potje jeu de boules spelen. Geniet op het terras van een verfrissend drankje.

In het stijlvolle restaurant, het café of de sfeervolle lounge kunt u op elk moment van de dag een hapje of drankje nuttigen. In het café kunt u een potje biljart spelen.

Omgeving

Wist u dat de gemeente Montferland een rijke historie heeft? De gemeente kent vele monumenten. Een voorbeeld hiervan is het imposante en adembenemende Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. Naast de monumenten heeft Montferland een afwisselend landschap met bossen en wateren.

In Zeddam kunt u een bezoek brengen aan de oudste molen van Nederland namelijk de Torenmolen. Tevens kunt u in Zeddam de Rosmolen bewonderen. Wilt u uitkijken over Arnhem, de Liemers, de Veluwe en de IJsselvallei? Bezoek dan de Kale Jacob. De Kale Jacob is een onbegroeide heuveltop dichtbij de Hettenheuvel. Watersporters opgelet! In de omgeving kunt u bij de Bijland, de Oude IJssel en recreatiegebied Stroombroek onder andere zwemmen, waterskiën en zeilen.

De steden Doetinchem, Zevenaar en Arnhem bevinden zich binnen een straal van 30 kilometer rondom Beek. Arnhem staat onder meer bekend om het Openlucht Museum en Burgers’ Zoo. In Doesburg kunt u een bezoek brengen aan het Mosterdmuseum. Bent u benieuwd naar de kleinste stad van Nederland? Bezoek dan Bronckhorst.

Locatie

Hotel Zonneheuvel
Schaapsdrift 12
7037 CJ Beek
0316-531386
info@hotelzonneheuvel.nl
www.hotelzonneheuvel.nl