Druk op ESC om af te sluiten

Havezathe Carpe Diem

Wanneer u uw bezoek aan Montferland heeft volbracht, is niets beter dan een heerlijk hapje te eten bij Havezathe Carpe Diem, een prachtige historische boerderij in Vethuizen, Montferland

Bij dit geweldige restaurant wordt u verrast door de verse seizoensgebonden-, biologische- en streekproducten. Wilt u zich laten verrassen? Kies dan voor het drie-, vier-, vijf-, zes- of zeven-gangenmenu van de chef. Bij de menu’s worden mooie wijnarrangementen aangeboden. Zelfs voor de bob onder uw gezelschap.

Bij Havezathe Carpe Diem kunt u dineren met een belevenis!

Wilt u een fantastische avond uit beleven? Op verschillende data in het jaar heeft Havezathe Carpe Diem de zingende obers in huis. Geniet samen met uw familie, vrienden, collega’s of met z’n tweeën van een uitstekende diner ervaring in de Achterhoek. Culinair genieten en muzikaal verrast worden! Wilt u meer weten over de zingende obers? Bekijk dan de website.

High Tea

Verras uw geliefde, vriend of vriendin of een familielid met een buitengewone High Tea bij Havezathe Carpe Diem. De High Tea bestaat uit verse thee van Tea Treasure en een combinatie van verschillende hartige- en zoete lekkernijen.

Lunchproeverij

Wilt u op ontdekkingsreis door de keuken? Dan kunt u kiezen voor de lunchproeverij. U begint met een soepje waarnaar er een proeverij van verschillende heerlijke lunchgerechten op tafel worden geserveerd. Heerlijk genieten van de lekkerste gerechten!

BBQen

Zin om te barbecueën maar geen zin in het koken en de rommel? Dan kunt u barbecueën bij Havezathe Carpe Diem. Laat u en uw gezelschap verrassen met een 3-,4-,5-, of 6-gangen diner, geserveerd in onze Karreschop of boomgaard, compleet bereid vanaf de barbecue en smoker. 

Overnachten

U kunt ook overnachten in één van zeventien sfeervolle kamers, variërend van standaard, comfort, terras en de suite. Zij versterken het bijzondere van de boerderij en de natuurlijke ligging. U kunt ook fietsen huren en tochten maken in de prachtige omgeving.  

 

Openingstijden:
Kijk op de website voor openingstijden

Contactgegevens
Langeboomsestraat 5
7046 AA Vethuizen-Montferland
0314-65 14 24
info@hotelcarpediem.nl
www.hotelcarpediem.nl