Druk op ESC om af te sluiten

Het Montferland

Het Montferland heeft een warme, moderne uitstraling met natuurlijke elementen. Zij willen de omgeving laten terugkomen in het interieur. Op het moment dat u binnenstapt, trekt de bar meteen uw aandacht. Geniet aan de bar van een glas bubbels of een biertje van de tap. In de lounge kunt u na een heerlijke wandeling of fietstocht door het Montferland genieten van een kop koffie, een smakelijke lunch of een borrel.

Hotel

Het hotel telt 11 kamers die elk een schitterend uitzicht bieden. De kamers hebben heerlijke bedden. Tevens beschikt de badkamer over een verwarmde vloer, inloopdouche, toilet en föhn. Bij hoge zomertemperaturen kunt u de kamer verkoelen middels airconditioning. Bovendien kunt u gebruik maken van de wifi en een flatscreen televisie. Ten slotte verzorgt het hotel roomservice.

Restaurant

Tijdens uw verblijf in het hotel kan een bezoek aan het restaurant niet ontbreken. De menukaart van het restaurant staat boordevol met diverse gerechten. Bovendien wisselt de menukaart een aantal keer per jaar. De menukaart biedt gerechten uit diverse windstreken en specialiteiten van het seizoen aan. Wilt u zich laten verrassen door de chef? Kies dan voor het 3-, 4-, 5- of 6-gangen menu.

Terras

Op het terras kunt u na het maken van een wandeling of fietstocht door het bos bijkomen. Het terras biedt een fantastisch uitzicht. Geniet op het terras van een cappuccino met een stuk appeltaart of een vers getapt biertje met een portie bitterballen. Wilt u met uw gezelschap borrelen in de zon? De borrelplank is zeker een aanrader!

Contact

Het Montferland
Montferland 1
7038 ED Zeddam
0314-651444
info@hetmontferland.nl
www.hetmontferland.com