Druk op ESC om af te sluiten

Hotel Restaurant Ruimzicht

In 1950 startte Ruimzicht als klein pension met een enkele kamer. Inmiddels is het pension uitgegroeid tot een middelgroot hotel. Het hotel telt 49 kamers. Het kernconcept van Ruimzicht is gastvrijheid. Hoe dan ook staat de gast centraal. In het hotel heerst een familiaire en gemoedelijke sfeer. Op een warme, liefdevolle en persoonlijke wijze gaat Ruimzicht voor kwaliteit.

Hotel

In de Achterhoek ligt het sfeervolle hotel Ruimzicht. Het hotel ligt aan de bosrand van Zeddam. Ideaal is het hotel als startlocatie voor uw wandel- of fietstochten.

Het hotel heeft twee type kamers. De Standaard Kamer is recentelijk gerenoveerd. Deze kamer beschikt over een boxspring en een nieuwe badkamer. U kunt ook kiezen voor de Classic Kamer. Hotel Ruimzicht werkt samen met Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. Kasteelstad ‘s-Heerenberg ligt op steenworp afstand van Zeddam. Op de voorburcht van het kasteel zijn twee oorspronkelijke verdedigingstorens omgebouwd tot luxe suites. Hotel Ruimzicht verzorgt alle reserveringen omtrent de torensuites. Wilt u slapen op een unieke locatie in Nederland? Reserveer via de website een overnachting in een van de torensuites.

Brasserie Brût

Kom samen met uw gezelschap bij de brasserie lunchen, dineren of borrelen. De keukenbrigade maken met verrassende hoogstaande gerechten van elke Brût lunch een succes. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het vernieuwde terras. ’s Avonds kunt u gerechten kiezen van de uitgebreide dinerkaart. U kunt ook kiezen voor een Brût Special of een 3-gangen menu. Maak het diner compleet met een bijpassende wijn. Wist u dat Brasserie Brût een uitgebreide borrelkaart heeft? De borrelkaart biedt meer dan 10 open wijnen aan en heerlijke hapjes voor bij de borrel.

Contact

Hotel Restaurant Ruimzicht
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam
0314-651941
info@ruimzicht.com
www.ruimzicht.com