Druk op ESC om af te sluiten

Het Montferlandse sport event – 6 juli 2024

Altijd al de olympische uitdaging willen aangaan en sporten als een olympisch topsporter? Maak dan kennis met ons AllStars Life Goals-beweegprogramma! Doe mee aan de Gelderse Zeskamp, het straatvoetbaltoernooi, het jeu de boulestoernooi of schrijf je in voor een sport- of beweegclinic. Het motto is: meedoen is belangrijker dan winnen.

Op zaterdag 6 juli organiseert Open Club De Nevelhorst (OCDN) samen met gemeente Montferland, Stichting Welcom en Stichting Life Goals het Montferland Life Goals-Event. Dit evenement vindt plaats op en rondom de sportparken van DVC’26, TVDidam en Turnhal Margriet.

2024 is het jaar waarin topsporters van over de hele wereld samenkomen om te strijden voor medailles tijdens de Olympische Spelen in Parijs. Maar niet alleen Parijs staat in het teken van de Olympische Spelen, ook Montferland ontvangt de Olympische Zeskamp.

Je kunt je vooraf via deze website individueel of als team opgeven voor het straatvoetbal- en/of jeu de boulestoernooi. Daarnaast kun je ter plekke besluiten om deel te nemen aan diverse sportieve events en beweegclinics. Deskundigen van het Gezondheidscentrum Didam zijn aanwezig om je gezondheid te testen, en je kunt uiteraard als team deelnemen aan de zeskamp. Als een echte topsporter word je uitgedaagd om met jouw team te strijden voor die gouden medaille, en misschien zelfs voor een plek in de finale op 10 augustus in Arnhem.

Bekijk hier het gehele programma
Aanmeldformulier
Montferland Life Goals-event – Open Club De Nevelhorst