Druk op ESC om af te sluiten

Huifkarcentrum Bergh

Huifkarcentrum Bergh geeft u de mogelijkheid om de prachtige omgeving met ouderwetse huifkar te ontdekken. Daarbij is er onderscheidt in verschillende soorten huifkarren. Zo kunt u met een grote groep van 8, 11 of 20 personen een tocht maken in een luxe huifkar, en is er voor de kleinere groepen de landauer, de wagonette, de barouche en de postkoets. Het maakt dus niet uit hoe groot uw groep is, u kunt altijd een mooie tocht maken.
Speciaal voor de gezinnen heeft het centrum meer te bieden dan alleen een huifkartocht. Zo is er een mogelijkheid voor quattrocycle, zelfkoetsieren en nog veel meer!

Quattrocycle
Bij deze activiteit gaat u samen met uw gezin de omgeving per fiets te ontdekken. De fietsen zijn voorzien van verschillende versnellingen en elektrische trapondersteuningen. Door deze elektrische trapondersteuningen is het arrangement ook geschikt voor mindervaliden. Het bijzondere bij deze fietsen is dat jullie met z’n vieren niet tegelijk hoeven te trappen, dus iedereen kan op zijn eigen tempo trappen, ideaal!

Zelfkoetsieren
Bij deze activiteit gaat u zelf met een huifkar op pad, u bent de begeleider over uw eigen route. In het Montferland staat er al een prachtige route voor u aangegeven door het mooie bos. Onderweg kunt u stoppen om bijvoorbeeld heerlijk te picknicken of om te genieten van de mooie natuur. En de duur van deze activiteit? Dat bepaalt u zelf! U kunt voor de 2 uur, de 3 uur of de 5 uur durende route kiezen. Voor wie na nog niet genoeg heeft van al dag zelfkoetsieren, kan er ook voor kiezen om een hele dag op pad te gaan. Hierbij krijgt u een hapjes- en lunch tas mee om onderweg even te stoppen en heerlijk te kunnen genieten van al het lekkers.

Een arrangement met spel
Bij het huifkarcentrum kunt u naast huifkarrijden ook kiezen voor leuke spelactiviteiten.
Hierbij kunt u kiezen uit:

  • Boogschieten
  • Klootschieten
  • Ringsteken op een paard
  • Koe melken
  • Vogelpik werpen tot Kaas stapelen
  • Eieren gooien
  • Spijker slaan
  • Buksschieten
  • Ringwerpen

U kunt ook scooters en e-choppers huren. Er is ook een horeca gelegenheid voor een hapje en drankje na de tijd!

Openingstijden
Van woensdag tot en met zondag van 09.00 tot 18.00 uur.

Contact
Doetinchemseweg 9
7036AB Loerbeek
0316 531151
Info@huifkarcentrum.nl
www.huifkarcentrum.nl