Montferland

Ontdek de prachtige natuur & omgeving van Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Laatste berichten

088-5405805
Marktstraat 1, 's Heerenberg
info@montferlandmarkerting.nl

Bowlen

Het Montferland heeft veel te bieden op het gebied van natuur, maar niks is zo onvoorspelbaar als het weer in Nederland. Ook dan heeft het Montferland vele mogelijkheden voor u te bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld een gezellig potje bowlen met uw gezelschap op 1 van de 2 bowlingbanen.

Bowling- en Partycentrum ‘s-Heerenberg

Deze bowlingbaan heeft maar liefst 8 banen, welke allemaal geautomatiseerd zijn met het nieuwste telling systeem. Dit systeem zal de strikes en de spares van eenieder goed in de gaten houden. Boven uw baan hangt ook een mooi scorebord zodat u goed kan zien wat het puntenverschil is. Om een leuke herinnering te hebben aan een middagje bowlen, kunt u na afloop een uitdraai krijgen van de cijfers.

De bowlingbaan heeft ook de beschikking over een restaurant, welke u graag voorziet van een lekker drankje of hapje tijdens het bowlen. Voor wie het bowlen gezellig wilt afsluiten kan gebruik maken van de mogelijkheden tot steengrillen, gourmetten, buffetten, et cetera.

Openingstijden
Van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 00.00 uur.
Op zaterdag van 14.00 tot 00.00 uur.
Op zondag van 13.00 tot 00.00 uur.

Contactgegevens
Stadsplein 5
7041JA ‘s-Heerenberg
0314 662642
info@bowling-sheerenberg.nl
www.bowling-sheerenberg.nl

Bowlingcentrum Palestra

Geniet samen met uw gezelschap van een gezellig potje bowlen bij Palestra in Braamt. Deze bowlingbaan telt slechts 4 banen, waardoor u dus een intieme en gezellige sfeer heeft. De puntentelling gaat bij deze bowlingbaan automatisch, dus zelf bijhouden is zeker niet nodig! Een hapje en een drankje kunt u met 1 knop bestellen, ideaal voor wie zich wil focussen op het potje bowlen

Openingstijden

Van woensdag tot en met maandag van 10.00 tot 21.00 uur.

Contactgegevens

Landweerswal 2
7047 CE Braamt
0314 39 98 00
stroombroek@landal.nl
www.stroombroek.nl