Druk op ESC om af te sluiten

Koningsdag Montferland 2024

Didam: Vier Koningsdag met op het Lieve Vrouweplein!  Geniet van geweldige optredens van DJ Lourenz, CAPLOX, dJAMES & Levi Lenting.
Tijden: vanaf 12:00
Leeftijd: Voor alle leeftijden
Toegang: Gratis
Locatie: Lieve Vrouweplein, Didam

‘s-Heerenberg: Van 9.30 tot 12 uur zijn er spelletjes bij sportcentrum Laco.Tussen 11 en 16 uur zij er diverse activiteiten op het Stadsplein, zoals een rommelmarkt, demonstraties en schilderijen maken met de verfcentrifuge.

Je kunt een plaats reserveren bij Cafetaria Litjes voor de jaarlijkse rommelmarkt met Koningsdag.
Kaarten kosten 15€ waarvan 10€ borg deze ontvang je terug als de plek netjes en schoon weer wordt opgeleverd aan het einde van de dag. We gaan er weer een mooie Koningsdag van maken.

De muzikale omlijsting is in handen van DJ Angelo.

 

Jeugdspelen Beek/Loerbeek: Met koningsdag word er uiteraard ook aan de jongere generatie gedacht. Er word weer een koningsspelen georganiseerd en iedereen is welkom.

Een dag vol spelletjes en leuke activiteiten.

Tijdens koningsdag in Beek/Loerbeek gaat Coverband HARDER hun best doen er een top feest van te maken!

Doordat we een terras hebben met live band is deze dag niet alleen leuk voor de basisschoolleerlingen. Ook voor de 18 plussers is het een gezellige aangelegenheid. Blijf dus met je vriendengroep gewoon in ons mooie Beek en kom naar Ons Dorpshuus.
Programma volgt in ons jaarlijkse huis-aan-huis boekje. Woon je niet in Beek, maar wil je het boekje wel ontvangen? Mail dan naar: OranjeComite.BeekLoerbeek@gmail.com