Druk op ESC om af te sluiten

Passie in Montferland – 28 en 29 maart

Op Witte Donderdag 28 maart en Goede Vrijdag 29 maart a.s. is de Oswalduskerk in Zeddam het decor van misschien wel het meest bijzondere verhaal in de geschiedenis.

Het verhaal van de laatste dagen van Jezus maar dan in de tijd van nu! Een verhaal over lijden, verraad en diepe eenzaamheid, maar vooral een verhaal over hoop en liefde. 

Afgewisseld met liederen van o.a. Claudia de Breij, Frank Boeijen en Paul de Leeuw. 

Het verhaal gaat over het liefdevolle en bijzondere leven van Jezus en de vele volgers (volgelingen) die Jezus om zich heen verzameld heeft. Vooral veel jongeren zijn van de partij. De stevig in het zadel zittende macht is hier niet van gediend en wil de populaire Jezus in handen krijgen. Wat is er gemakkelijker dan een van zijn beste vrienden, Judas, om te kopen om hem te pakken te krijgen. Hier begint eigenlijk het verhaal; het verraden worden door een van je beste vrienden en vervolgens ter dood veroordeeld worden door een op macht belust publiek figuur genaamd Pilatus. 

Maar ook daarna gaat het verhaal van het “leven” van Jezus verder. Hoe? Kom kijken want deze voorstelling raakt je recht in het hart. 

Locatie: St. Oswalduskerk, Bovendorpsstraat 8 in Zeddam.
Kerk open: Vanaf 20.00 uur. Aanvang: 20.30 uur.

ENTREE IS GRATIS!

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij: An en An Mode, Molenpoortstraat 21, ’s-Heerenberg. MFA de Braempt, Langestraat 22,  Braamt. Dorpshuis Zeddam, Gerrit Varwijkplein 25 Zeddam. Maar ook te bestellen via: passieinmontferland2022@gmail.com.