Druk op ESC om af te sluiten

Pop & Rock Koor Didam

In de kapel van het Albertusgebouw zal op maandagavond 20 januari 2020 de kick-off plaatsvinden van het nieuw op te richten Pop & Rock Koor in Didam.

Vind je het leuk om te zingen in een pittig en dynamisch koor? Dan ben jij van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Bij het Pop & Rock koor gaat het net even anders dan anders. Iedereen is van harte welkom, omdat er geen leeftijdsgrens is. Bovendien vinden er geen audities plaats of worden geen stemtesten gehouden. Voor deelname aan het koor hoef je geen bladmuziek te kunnen lezen, want de liederen staan ingezongen op de website. De hits die je kunt oefenen zijn onder andere van Queen, Pink, Adele, Toto en Justin Timberlake. Er wordt gezongen met krachtige orkestbanden via een geluidsinstallatie.

Via de website kun je je gratis aanmelden en vrijblijvend opgeven voor deze avond. Je krijgt toegang tot een oefenbestand. Hierdoor ervaar je hoe het is om in een koor te zingen en kan tijdens de kooravonden volop worden gezongen.

Bij Pop & Rock Koor wordt gezocht naar de beste combi van mooi en krachtig zingen waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat. De maandagavond zal jij moeten beschouwen als jouw oplaadpunt, uitlaatklep of het geven van een boost aan jouw sociale leven.

Locatie

Albertusgebouw
Raadhuisstraat 3
6942 BE Didam
Tel: 0341 – 432 002 of 06 – 1556 7373
E-mail: info@poprockkoor.nl
www.poprockkoor.nl