Druk op ESC om af te sluiten

Superhelden van het dierenrijk

Voor zowel jong als oud is deze theatershow interactief. Tijdens de show zullen Sterrin en Romilly hun passie voor reptielen overbrengen en hopen zij een nieuwe generatie van natuurbeschermers te inspireren.

Sterrin Smalbrugge is met haar 25 jaar de jongste reptielen-expert van Nederland. In de theatershow laat Sterrin samen met goede vriend Romilly van den Bergh, reptielen-expert, zien hoe bijzonder reptielen en slangen zijn. Je kunt van dichtbij leren waarom reptielen en slangen onmisbaar zijn voor de natuur. Zowel jong als oud krijgen een belangrijke en spannende les. Durf jij het aan?

In de theatershow weergeven zij hoe je veilig kunt omgaan met dodelijke slangen als een Koningscobra, Zwarte Mamba of Inland Taipan. Bewonder dichtbij mooie reptielen en ontdek waarom zij zou belangrijk zijn voor de natuur. Je zult het bijna niet geloven, maar sommige reptielen hebben superkrachten. Sterrin en Romilly zullen in de les ‘Reptile superhero’s ‘ onthullen wat het geheim van het gilamonster is. Het gilamonster zorgt immers voor een levensreddend medicijn en wordt het mysterie rond de kameleon ontrafeld.

Tickets

Ben je benieuwd wie de superhelden van het dierenrijk zijn? Kom erachter op zondag 26 januari 2020 vanaf 14:00 uur in het Barghse Huus. Je kunt online jouw ticket bestellen voor de theatervoorstelling. De kosten voor een ticket bedragen € 15,00. De ticketprijs is inclusief btw en alle kosten. Bij het bestellen van een ticket kun je een stoelplaats reserveren.

Locatie

Barghse Huus Theater & Film
Willem van den Berghstraat 1
7041 CW ‘s-Heerenberg
Tel: 0316 – 292 828
E-mail: info@welcommail.nl
www.iedereenwelcom.nl