Druk op ESC om af te sluiten

Red het verloren verhaal van Gelderland

In Kasteel Huis Bergh kun je vanaf 7 december 2019 een spannende escape route spelen. Voorkom met het kraken van codes en het oplossen van puzzels dat het verhaal van Gelderland wordt gewist. Wil jij jouw hersenen laten kraken, raadsels oplossen en speuren naar verborgen aanwijzingen? In Kasteel Huis Bergh komen deze elementen samen.

De escape route kan gespeeld worden tijdens de openingstijden van het kasteel. Tenzij er bijzondere activiteiten plaatsvinden. Kraak jij de codes en los jij de puzzels binnen 1,5 à 2 uur op? Voor het spelen van de escape route is een smartphone met QR-codescanner en toegang tot het internet vereist.

Het verloren verhaal van Gelderland

In verschillende musea kan het verloren verhaal van Gelderland worden gespeeld. Met het spelen van het spel red je de collectie van het museum. Lukt het jou om samen met jouw gezin puzzels op te lossen, raadsels te ontrafelen en topstukken te zoeken van de collectie? De escape route staat garant voor een uitdagende zoektocht. Ga op een uitdagende en leuke manier aan de slag met de Gelderse geschiedenis en de collectie van het museum.

Deelnemen aan de escape route

Je kunt vanaf 8 jaar en ouder met 2 tot 5 personen deelnemen aan de escape route. Het is aan te raden om tenminste 1 volwassene onderdeel te laten zijn van de groep. Het bundelen van de kracht van ouders en kinderen zorgt ervoor dat je alle puzzels oplost.

Prijzen

€ 10,00 bedraagt de prijs van de escape route per team/gezin. Deze prijs komt bovenop de reguliere toegangsprijs.

Toegangsprijzen

Volwassenen: € 13,50 p.p.
Kinderen 4 t/m 12 jaar: € 8,50 p.p.
Gezinskaart: € 39,00 (ouders of grootouders met max. 3 kinderen)
Museumkaart: gratis (niet geldig tijdens bijzondere activiteiten)
Rembrandtkaart: gratis (niet geldig tijdens bijzondere activiteiten)
ICOM-pas: gratis (niet geldig tijdens bijzondere activiteiten)
CJP (Cultuurkaart): € 6,75 p.p.

Openingstijden

Zaterdag 22 december en zondag 23 december 2019 van 12:30 tot 16:30 uur.
Van 26 december t/m 29 december 2019 en van 2 januari t/m 5 januari 2020 is het in kerstsfeer gedompelde kasteel geopend van 12:30 tot 16:30 uur.

Locatie

Kasteel Huis Bergh
Hof van Bergh 8
7041 AC ‘s-Heerenberg
Tel: 0314 – 661 281
E-mail: info@huisbergh.nl
www.huisbergh.nl