Druk op ESC om af te sluiten

‘Reis mee met Golden Duo’ in het Natuurtheater van Zeddam!

Het Golden Oldies Duo, bestaande uit zangeressen Mariske Hekkenberg en Pien Schneider, neemt u mee op een muzikale reis. Eind jaren 30 begint de reis en eindigt in het heden met gezellige, mooie, ontroerende, ludieke en vooral herkenbare songs voor ouderen én jongeren. Kom zondagmiddag 29 augustus om 15.00 uur naar het Natuurtheater in Zeddam.

Reisbestemming

Het programma dat het Golden Oldies Duo verzorgt, het ‘Reisje door de tijd’, neemt u mee op een muzikale tour. Tijdens de muzikale tour komen hits voorbij van Vera Lynn, de Andrews Sisters, Doris Day, Elvis en de Beatles, maar ook recentere hits van bijvoorbeeld Wim Sonneveld, de Zangeres Zonder Naam, Lenny Kuhr, Frans Bauer en zelfs Caro Emerald passeren de revue.

Een reis vol herkenning en herinnering. Mariske en Pien praten op een gezellige wijze de reis aan elkaar, met leuke feitjes en wetenswaardigheden over de liedjes en het tijdsbeeld.

Prachtige reacties na afloop van eerdere optredens

“Kunnen jullie niet elke maand komen?”
“Hartelijk dank, en wat een gezellige middag, iedereen spreekt er over. Heel graag tot ziens.”
“Het leukste optreden van dit jaar”
“Eindelijk eens een wat ander repertoire dan de meeste artiesten die hier optreden”
“We hebben genoten en konden alles meezingen”

Golden Oldies Duo

In 2013 kruisten voor het eerst de muzikale wegen van Pien en Mariske elkaar. Beide zangeressen hebben hun sporen ruimschoots verdiend in binnen- en buitenland. Hun CV’s tonen aan dat beide zangeressen onder meer solist zijn geweest bij The European Glenn Miller Orchestra en verschillende allround bands, zij zowel bekende nationale als internationale artiesten (waaronder René Froger, Glennis Grace, Grant & Forsyth, Todd Rundgren & Frans Bauer) en de vocal group D-licious Vocals hebben begeleid.

Hun liefde voor het gezellige, nostalgische repertoire en de enorme voldoening die het geeft voor de (jongere) oudere doelgroep op te kunnen treden, vormt de basis voor het Golden Oldies Duo.

Mariske Hekkenberg

Wist u dat Mariske een zeer veelzijdige en ervaren zangeres is? Zij kan en wil niet kiezen tussen muziekstijlen. Daardoor heeft ze in alle genres haar eigen stijl ontwikkeld: jazz, pop, rock en zelfs trance.

Van hot naar her, van pop naar jazz, rent Mariske als professioneel freelancer. Tevens tourde ze 10 jaar met The Glenn Miller Orchestra door Europa. Bovendien is via de backing vocals voor Grant & Forsyth en Mathilde Santing naar het Metropole Orkest gegaan. Mariske timmert ook flink aan de weg met de groep D-licious Vocals, haar eigen akoestische combo Acoustically Yours en is ze freelance zangeres bij vele uiteenlopende bands. Regelmatig werkt Mariske in de studio samen met diverse trance grootheden, voorziet ze orkestbanden van koortjes en spreekt ze voice-over teksten in.

Pien Schneider

Pien studeerde aan het conservatorium in Utrecht. Ze is tegenwoordig hoofdvakdocent zang bij ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Enschede. Bij onder meer Henk Westbroek, Frans Bauer, Rene Froger en vele anderen was ze backing vocalist. Tevens is ze ook lead vocalist bij verschillende coverbands. Ze maakt samen met Mariske deel uit van de groep D-licious Vocals.

Kaartverkoop

Wilt u de reis van de Golden Oldies niet missen? Koop voor € 7,50 een kaart in de voorverkoop op de website van Natuurtheater Zeddam. U kunt ook een kaart kopen aan de kassa van het theater voorafgaand aan de voorstelling. Pinnen is ter plaatse mogelijk.

Binnenkort ook in het Natuurtheater Zeddam

Vrijdag 10 september 20.00 uur: Ogham – Celtic Folk Night

Actie donatie statiegeld COOP Zeddam

Wilt u het Natuurtheater in Zeddam ondersteunen? Doneer dan uw statiegeld bij de COOP in Zeddam!

In de maanden juli, augustus en september kunt u het prachtige natuurtheater weer steunen door op de gele knop te drukken na het inleveren van uw statiegeldflessen. COOP Zeddam verdubbelt het uiteindelijke bedrag! Natuurtheater Zeddam bedankt u voor uw steun!