Druk op ESC om af te sluiten

Voorjaarsfestival Stroombroek – 4 & 5 mei

Op 4 en 5 mei organiseert Landal Stroombroek samen met Happy Event het Voorjaarsfestival. Een gezellig festival met braderie, live acts en diverse foodtrucks. De entree is gratis.

Het begint beide dagen om 11:00 uur en eindigt om 19:00 uur.

Er zullen verschillende acts aanwezig zijn. Hieronder kunt u lezen wie er komen, hoelaat en welke dag.

 

GEER VAN NATUURBEHEER: DE GROTE DIER & NATUURQUIZ: 4 mei 12:00u

Tijdens deze ca 60 minuten durende spelshow, neemt onderzoeker Gerard de Vos kinderen mee op quiz-expeditie rond de wereld. Samen ontdekken ze alles over dieren, insecten, bomen, planten en

wat je kunt doen om beter met de aarde om te gaan. Er zijn meerdere prijzen te winnen, dus doe je best!

ROGIER DE AVONTURIER: 4 mei 14:00u

Rogier de avonturier neemt tijdens zijn voorstelling alle kinderen mee op avontuur. Rogier weet als geen ander wat ervoor nodig is om een echte avonturier te zijn. Althans dat denkt hij, maar toch heeft hij heel veel hulp nodig van de kinderen. Zo gaat hij proberen te goochelen en zullen de kinderen hem echt goed moeten helpen. Of heeft hij weer verkeerde teksten in zijn hoofd van liedjes. De kinderen zullen geboeid zijn door zijn energie en doldwaze grappen. Tijdens deze voorstelling wisselen goocheltrucs en flauwe kinderhumor in rap tempo elkaar af, want net zoals de kinderen kan Rogier de avonturier

niet heel goed stil zitten. Als dat maar goed komt!

MOOI KOOR MAN: 4 mei 16:00u

Het mannenkoor uit Doetinchem met 49(!) mannen bestijgt het podium en zingt de sterren uit de hemel. Met een repertoire van licht-populaire nummers lukt het niemand om stil te blijven zitten. Meezingen mag!

 

DOLF MOED: DE TIJDMACHINE: 5 mei 12:00u

Dolf gaat in een reusachtige tijdmachine op reis door de tijd. Maar hoe zet je de machine aan? Als Dolf erin zit, blijken de knoppen aan de buitenkant te zitten! Kinderen schieten Dolf te hulp. Ze zingen het durflied en zetten de machine aan. Op zijn eerste reis naar de Middeleeuwen ontmoet hij ridders en bezoekt hij een reusachtig kasteel. Dolf vertelt over zijn avonturen en laat de kinderen zelfs proeven van een

middeleeuwse pannenkoek. Met hulp van de kinderen vertrekt Dolf naar het land van Aladin. In een sprookjesachtige wereld ontdekt hij de waarheid. Maar nu nog het geluk!

SERGE & COCO OP PAD: 5 mei 14:00u

Tijdens de mobiele act lopen Serge en Coco rond. Coco zit op het orgeltje waar ouderwetse en authentieke

orgelmelodietjes uitkomen. Coco knoopt met iedereen een gesprekje aan. Een prachtig nostalgisch plaatje en een erg vrolijk optreden.

CANTA DOE: 5 mei 16:00u

Dit gezelligheid koor uit Doetinchem brengt de sfeer er goed in. Met hun “hippie” tinten weten zij de noten te kraken en zullen de nummers voluit meegezongen worden.