Druk op ESC om af te sluiten

Barthenhorst

Bij landgoed Bartenhorst bent u aan het juiste adres voor een weekendje weg of een overnachting. De Bed & Breakfast is een bijzondere accommodatie die bestaat uit twee luxe kamers. In de luxe kamers kunt u genieten van de prachtige weidse uitzichten en geheel tot rust komen om uw creatieve geest te kunnen opladen.

Kamers

De kamers hebben een eigen ingang en terras. Beide kamers beschikken over een pantry met koffie/thee faciliteiten en een koelkast. Tevens kunt u televisie kijken op de kamers.

Bent u op zoek naar een verblijf voor 2 personen? Kamer Kaatje is geschikt voor 2 personen en beschikt over een tweepersoonsbed. Op de vide bevindt zich ook een luxe stort douche en een wastafel. Op de begane grond kunt u plaatsnemen in de gezellige zitkamer met pantry. Bovendien bevindt het toilet zich op de begane grond.

Kamer Bartje is geschikt voor 4 personen. De kamer heeft een elektrisch verstelbaar tweepersoonsbed. Stap onder de luxe stort douche of maak gebruik van de wastafel. Tevens is er een extra kamer met twee eenpersoonsbedden. Op de begane grond is een gezellige zitkamer met pantry en toilet.

U kunt hier verblijven vanaf 2 nachten.

Gezamenlijke ruimte en orangerie

De Bed & Breakfast beschikt over een gezamenlijke ruimte. In deze ruimte wordt het ontbijt geserveerd. Tevens bevindt zich in deze ruimte een complete keuken met alle luxe apparatuur. U kunt de ruimte erbij huren. Bovendien is deze locatie geschikt voor een groep of familie tot maximaal 10 personen. Er staan luxe slaapbanken op de begane grond die gebruikt kunnen worden als extra slaapplekken. Voor workshops en vergaderingen kan de Orangerie voor groepen tot 20 personen worden gehuurd.

Omgeving

In de plaats Didam ligt landgoed Barthenhorst. Didam is een van de 12 kernen van de gemeente Montferland. Het is er groen, afwisselend en in de omgeving is er van alles te zien en te doen. Elke vrijdag kunt u in Didam in de monumentale markthal de markt bezoeken. ‘s-Heerenberg staat bekend om Kasteel Huis Bergh. Proef in Doesburg de lekkerste mosterdsoep. Stap in Keppel aan boord van een sloep en vaar over de Gelderse IJssel.

Op 20 kilometer afstand van landgoed Bartenhorst ligt Arnhem. In Arnhem kunt u Burgers Zoo, het Openlucht Museum of het Kroller-Muller Museum bezoeken. Uiteraard kunt u ook de stad Arnhem verkennen en plaatsnemen bij een van de vele de restaurants.

Het Montferlandse bos is de ideale plek om te wandelen. Mountainbikers kunnen in het bos crossen over de speciaal uitgezette routes. Ruiters kunnen uw hart ophalen in het bos dankzij de ruiterroutes.

Contact

Barthenhorst
Wehlseweg 87
6941 DK Didam
06-24703111 / 06-51616821
info@bartenhorst.nl
www.barthenhorst.nl