Druk op ESC om af te sluiten

Bed & Breakfast ’t Flunderke

Bed & Breakfast ’t Flunderke ligt in Didam. Zowel voor zakelijke overnachtingen als voor het vieren van uw vakantie is dit de perfecte plek. In alle rust kunt u dankzij een internetverbinding na uw werkdag nog verder werken. Door de landelijke ligging kunt u fietsen en wandelen in de bossen of bezienswaardigheden in de omgeving bezoeken.

Vakantiehuis

Tijdens uw verblijf in de Bed & Breakfast beschikt u over het gehele vakantiehuis. ’s Ochtends wordt in de keuken het ontbijt klaargezet op het tijdstip dat het u uitkomt. In het vakantiehuis kunt u ’s avonds koken dankzij de keuken die is voorzien van alle gemakken. Kijk in de woonkamer televisie, lees een boek of speel een spelletje.

De omgeving

In de gemeente Montferland ligt Didam centraal. In de omgeving is veel te zien en te doen. De omgeving is landelijk, maar grote steden kunt u gemakkelijk bereiken. Op vrijdag kunt u in Didam een bezoek brengen aan de overdekte markthal. Wilt u cultuur opsnuiven tijdens uw bezoek aan Montferland? Bezoek dan in ‘s-Heerenberg het middeleeuwse Kasteel Huis Bergh. In Zeddam staat de Rosmolen. Regelmatig vinden er rondleidingen plaats in de molen.

Bent u toe aan ontspanning? Palestra Wellness in Braamt laat u volledig tot rust komen. In de bosrijke en heuvelachtige omgeving van Didam ligt een netwerk aan ruiterpaden die u als ruiter niet kunt overslaan. Naast paardrijden zal er een tal van wandel- en fietsroutes uitgestippeld.

Vanuit Didam bent u binnen no time in Doetinchem en Emmerich. Doetinchem is de plek waar zowel cultuurliefhebbers als shoppers hun hart kunnen ophalen. In Emmerich kunt u langs de Rheinpromenade wandelen of genieten van een verfrissend drankje op het terras met uitzicht op het water.

Contact

Bed & Breakfast ’t Flunderke
Haaghweg 11
6942 GP Didam
06-38159359
bbflunderke@gmail.com
www.bedandbreakfastdidam.nl