Druk op ESC om af te sluiten

Bed & Breakfast De Korenhorst

In het sfeervolle landhuis kunt u tot rust komen. Het huis is naast de stijlvolle Bed & Breakfast geschikt voor vergaderingen, groepen, feesten en partijen. Beleef met uw familie een heerlijk weekend of geniet van een intiem vakantieverblijf in een van de comfortabele kamers.

Kamers

De Korenhorst beschikt over 5 kamers en 1 appartement. Elke kamer biedt uitzicht over de landerijen en de schitterende tuin. De kamers verschillen onderling qua bed, exclusief of inclusief eigen badkamer en ontbijt. Het appartement beschikt over een badkamer, een keuken met inbouwapparatuur en een kingsize bed. Bovendien heeft u een tuin en een privé terras.

Groepen

U kunt met maximaal 14 personen verblijven in de groepsaccommodatie/vakantiehuis. In de riante tuin kunt u relaxen of genieten van de schitterende uitzichten. Tevens kunt u in de tuin een balletje trappen, jeu de boules spelen of een potje badminton spelen.

In de buitenbioscoop kunt u een film kijken. Wees niet bang voor de kou, want in de tuin staat een houtkachel die voldoende warmte geeft.

Ontbijt uitgebreid of diner in de knusse eetkamer. U kunt zelf koken in de keuken van het appartement of in de buitenkeuken onder de patio in de tuin. In het huis bevindt zich een gezellige gemeenschappelijke huiskamer. De huiskamer is smaakvol ingericht met comfortabele Scandinavische meubelen. Door het hele huis is Sonos geïnstalleerd. Dus zet uw lievelingsmuziek op de speakers.

Omgeving

Door de unieke plek in Montferland zijn er prachtige uitzichten, heuvels met wilde bloemen, blauw uitgestrekte korenvelden en prachtige bossen. Bezoek de vele gezellige dorpjes met hun pittoreske kerken en oude molens.

In Montferland komen wandelaars, buitensporters, fietsers en mountainbikers aan hun trekken. Zowel voor jong als oud is hier genoeg te doen.

Contact

Bed & Breakfast De Korenhorst
Korenhorsterweg 8
7074 AJ Lengel
06-5368094
contact@dekorenhorst.nl
www.dekorenhorst.nl