Druk op ESC om af te sluiten

Torenovernachting Kasteel Huis Bergh

Aan de rand van de stad ‘s-Heerenberg ligt het imposante Kasteel Huis Bergh. Wist u dat de twee oorspronkelijke verdedigingstorens op de voorburcht sinds 2008 zijn ingericht als luxueuze suites? Rust uit op het land na een drukke werkweek of geniet van de cultuur en natuur. Misschien wel belangrijker is om te genieten van elkaar.

Vorstelijk logeren

Vanaf de toegangspoort van het kasteel loopt u recht op de Ronde Toren af. Deze toren ligt vlak naast de ophaalbrug over de slotgracht. U komt op de eerste verdieping van de toren dankzij een kleine trap aan de voorzijde van de toren. Op de eerste verdieping bevindt zich de slaap- en badkamer. De trap naar de salon op de tweede verdieping is klein en smal. De ronde muren en hoge plafonds zorgen in de salon voor een bijzondere ambiance.

Vanuit de kleine vensters is het uitzicht uniek. Aan de ene kant ziet het imposante kasteel en aan de andere kant kijkt u uit op de laatmiddeleeuwse wal met het Parkbos de Plantage. In de tuin van de voorburcht heeft u een klein terrasje.

Direct naast het Koetshuis ligt de Platte Toren. Via een smalle buitentrap komt u op de eerste etage van de toren. Op de eerste etage vindt u een riante slaapkamer en een moderne badkamer. Een intieme sfeer wordt gecreëerd door de ronde muren, hoge plafonds en de nisjes met kleine ramen. Buiten de slaapkamer leidt een wenteltrap u naar de stijlvolle salon op de tweede etage.

De liefde voor detail is af te lezen aan de inrichting. Met grote zorg zijn het meubilair, de stoffen en de materialen geselecteerd. U kijkt vanuit deze vorstelijke ambiance uit op de kasteelpoort en het hoofdgebouw van het kasteel.

Contact

Torenovernachting Kasteel Huis Bergh
Hof van Bergh 8
7041 AC ‘s-Heerenberg
0314-661281
info@huisbergh.nl
www.huisbergh.nl