Druk op ESC om af te sluiten

Bed & Breakfast Mooi Montferland

Aan de rand van Zeddam ligt de Bed & Breakfast. De Bed & Breakfast beschikt over twee sfeervolle ingerichte kamers met ieder een eigen moderne badkamer. U wordt hartelijk ontvangen in de ruime gezamenlijke gastenwoonkamer met houtkachel. In de woonkamer kunt u relaxen en tot rust komen. Bovendien kunt u genieten van het fantastische uitzicht en een heerlijk ontbijt.

Kamers

De Kamer Ibiza Style heeft twee boxspring bedden en een moderne badkamer met inloopdouche en toilet. In de kamer kunt u gebruik maken van de televisie en de wifi. Tevens beschikt de kamer over een minibar. Tot slot is de kamer uitgerust met twee rieten stoelen en een tafeltje.

U kunt ook overnachten in Kamer Hotel Chic. Net als Kamer Ibiza Style heeft deze kamer twee boxspring bedden, een moderne badkamer met inloopdouche en toilet, een televisie en wifi en niet te vergeten een minibar. Ten opzichte van Kamer Ibiza Style beschikt deze kamer over twee velvet stoelen en een tafeltje.

Omgeving

Zeddam ligt aan de voet van het Bergherbos. Wist u dat Zeddam bestaat uit een bovendorp en een benedendorp? In het bovendorp staat de oudste windmolen van Nederland namelijk de Grafelijke Korenmolen. Net over de grens liggen het pittoreske dorp Elten en de stad Emmerich am Rhein. Beiden zijn de moeite waard om te bezoeken. In de middeleeuws stad ‘s-Heerenberg vindt u het imposante Kasteel Huis Bergh.

Contact

Bed & Breakfast Mooi Montferland
Ettemastraat 21
7038 CN Zeddam
0314-847848
info@BBMooiMontferland.nl
www.bbmooimontferland.nl