Montferland

Ontdek de prachtige natuur & omgeving van Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, Montferland heeft voor iedereen iets te bieden!

Laatste berichten

088-5405805
Marktstraat 1, 's Heerenberg
info@montferlandmarkerting.nl

Blackout Airsoft

Bij Blackout Airsoft gaat u een hele beleving aan! Op deze locatie kunt u airsoften, lasergamen en andere sportieve activiteiten ondernemen. De locatie heeft de beschikking over zowel binnen- als buiten gebieden waar u uw spannende activiteiten kunt gaan uitoefenen.

Airsoft

Bij airsoft gaat u in verschillende teams het tegen elkaar opbrengen om een missie te kunnen volbrengen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een airsoft apparaat, waarbij er met plastic balletjes (BB’s) geschoten wordt. Dit spel is strategisch en tactisch. Er zijn diverse mogelijkheden om deel te nemen. De minimumleeftijd om airsoft te mogen spelen is 18 jaar.

Lasergamen

Lasergamen is een spannend spel voor jong en oud. Hierbij schiet u met een ”lasergun” en probeert u de tegenstanders zo vaak mogelijk te raken. Voordat u begint krijgt een introductiefilmpje te zien met uitleg, waarnaar u het laserpack aantrekt en de uitdaging met uw vrienden aangaat.

Bootcamp Spartanentraining

De locatie verzorgd ook bootcamps. Deze bootcamps gaan net een tandje verder dan dat u gewend bent. Na deze heftige bootcamp heeft u daadwerkelijk het gevoel gesport te hebben en dat u tot het uiterste bent gegaan. Door de militaire ervaringen van de begeleiders wordt u uitgedaagd verder te gaan op fysieke en mentale basis dan bij een normale sportles.

sfXperience

De sfXperience is een ware beleving. U gaat gedurende 3 uur een echte uitdaging aan met verschillende operaties en eenheden. Onder begeleiding wordt u ondergedompeld in verschillende opdrachten en het doel is om uiteindelijk de missie met uw team op te lossen.

Openingstijden

Op woensdag van 12.00 tot 17.00 uur.
Van donderdag tot en met zondag van 09.30 tot 18.00 uur.

Contactgegevens

Vincwijcweg 1a
6941 RG Didam
085 8769005
info@blackoutairsoft.com
www.blackoutairsoft.com