Druk op ESC om af te sluiten

Camping Het Kleine Laar

De camping is aangepast aan de agrarische omgeving. Hoog in het vaandel staan rust, ruimte en gastvrijheid. Tevens ligt de camping vlakbij het heuvelachtige Montferland. Doetinchem en de Duitse Grens liggen op slechts enkele kilometers afstand.

Kamperen in alle rust

Grazende melkkoeien als uw naaste buur? Dat kan op onze minicamping met 15 plaatsen bij onze melkveehouderij. Bij ons kunt u kamperen weg van de hedendaagse drukte.

Houdt u van fietsen en wandelen, dan bent u bij ons op het juiste adres. Er zijn  routes op de camping aanwezig of te verkrijgen bij de VVV in ’s Heerenberg, Ulft en Doetinchem.

Voor kleine kinderen zijn er  twee schommels, skelter en een fietstractor.

Het is er rustig, we wonen niet aan een drukke verkeersweg. Onze boerderij ligt 100 meter van de Laarstraat. De camping ligt in Vethuizen, een klein buurtschap 4 kilometer van het dorp Zeddam. Daar begint ook het Bergherbos waar het Montferland onderdeel van is. Het strekt zich uit tot ’s Heerenberg, Stokkum, Beek, Loerbeek en Braamt.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de dichtstbijzijnde plaats Zeddam en Terborg.

Het sanitair bestaat uit:

  • Drie toiletten
  • Twee douches met wasbak
  • Storttafel voor grijs water en chemisch toilet
  • Aanrecht met warm en koud water
  • Tappunt voor drinkwater
  • Centrifuge

De stroomvoorziening bestaat uit 15 aansluitingen verdeeld over twee kasten met 6 ampère eurostekker aansluiting. Tevens is er de beschikking over Wifi op de camping.

Activiteiten en bezienswaardigheden

In de omgeving van de camping zijn er verschillende activiteiten te ondernemen en bezienswaardigheden te bekijken. In Zeddam kunt u bijvoorbeeld naar de oudste Torenmolen van Nederland. In ‘s-Heerenberg maakt u een rondleiding door Kasteel Bergh of kunt u een fiets huren om de omgeving in te gaan. In het Bergherbos in Beek kunt terecht voor een mooie wandeling in het bos maar ook voor een tocht met de fiets of mountainbike. Liever wat meer cultuur dan natuur? Ga dan naar het gezellige Doetinchem waar u lekker kunt shoppen, de weekmarkt bezoeken of een blik kunt werpen in het museum. In Braamt is er ook veel vertier voor jong en oud bij Recreatiegebied Stroombroek, Markant Outdoor Centrum of speelpark Het Land van Jan Klaassen.

Kortom, er is genoeg te doen en te beleven wanneer u kampeert bij Camping Het Kleine Laar in Vethuizen!

Contact

Het Kleine Laar
Laarstraat 3
7046 AC Vethuizen
0315-323279
hetkleinelaar@gmail.com
www.hetkleineklaar.nl