Druk op ESC om af te sluiten

Ontdek de Liemers

De Liemers is voor velen een nog onbekende plek. Maar wanneer je haar uiteindelijk hebt ontdekt blijft het je eindeloos verbazen en verrassen. Het is een unieke plek waar de grootste rivieren in Nederland tot één punt samen komen en samen verder stromen. Het kent een oneindig landschap van water, dijken, heuvels en bossen.

De Liemers moet je leren kennen om haar mooie te plekken te ontdekken. Hier lijken De Liemers en Montferland veel op elkaar. Beide omgevingen hebben mooie plekken om te zien en zelf te ontdekken. Er is voor ieder wat wils en genoeg te doen. Wandelen en fietsen staat hier vooraan. Fiets door de Liemers met de weides in je vooruitzicht mooi aan de horizon. Vaak gericht naar de mooie rivieren en dieren. Er valt oneindig veel te ontdekken en toe te voegen aan je lijst met ontdekte plekjes.

Natuurgebieden, er is niet genoeg van te krijgen in de Liemers. Zoals de Pannerdensche waard, de Geuzenwaard, de Redoutes en nog veel meer. Wil je hier meer overlezen dan kun je dit opzoeken via www.kijkverderindeliemers.nl

Ben je een watersportliefhebber, ook dan valt er genoeg te beleven op en langs het water. Op de verschillende meren en plassen in de omgeving kun je genieten van een verfrissende duik. Bij recreatiegebied de Bijland en Rhederlaag kun je waterskiën of wakeboarden. Ook vallen er andere watersporten te beleven. Ontdek dit in de Liemers.

Niet zo van het water maar wel van een hapje of drankje? Maak er een fietstocht van en ga bij verschillende tentjes in de omgeving genieten van wat de natuur te bieden heeft. Zoals eerder aangegeven hebben de Liemers en Montferland meerdere dingen met elkaar gemeen en is er voor elk persoon wat wils. Geniet van de opties die het je te bieden heeft en ga erop uit. Geniet ervan!