Druk op ESC om af te sluiten

Toyboy – of het heerlijke leven boven de 40

De zussen Carla & Miriam Wijnen zijn 40 en aan het spartelen. Vroeger sleepten de zussen, jonge succesvolle cabarettalenten die de ene prijs naar de andere prijs is de wacht. Inmiddels zijn zij midlifers die weer in het theater zijn beland. Op humoristische wijze onderzoeken zij dingen waar veertigers mee dealen, van loopbaanwissel tot relatiecrisis, uitzakkende lichamen, coaches en pubergeweld. Tijdens de voorstelling doen zij ook onderzoek naar tinderende toyboys en de blik naar het (on) eindigde. Geniet op zaterdag 11 januari 2020 van de zussen Wijnen.

De zussen omschrijven de show als eerlijk en grappig. Zij vinden het belangrijk om te relativeren en hard te lachen om alles wat je tegenkomt in de midlife-fase. Ben je jonger dan 40 of heb jij de leeftijd al gepasseerd? Geen enkel probleem, bepaalde issues zullen herkenbaar zijn. Op iedere leeftijd spelen de onderwerpen liefde, uiterlijk, werk en zin geven aan het leven. Wist je dat rond de 40 een interessante piek van getwijfel en keuzes maken zit? De uitwerkingen van de piek worden getoond in de voorstelling.

Tickets

Wil je een avond brullen van het lachen? Bestel dan jouw ticket online. Bij het reserveren van een ticket kun je een plaats reserveren.

De kosten voor een ticket bedragen € 10,00 p.p. De prijs is inclusief btw en alle kosten van het ticket. Vanaf 20:00 uur kun je op zaterdag 11 januari 2020 brullen van het lachen.

Locatie

Barghse Huus Theater & Film
Willem van den Berghstraat 1
7041 CW ‘s-Heerenberg
Tel: 0316 – 292 828
E-mail: info@welcommail.nl
www.iedereenwelcom.nl