Druk op ESC om af te sluiten

Vakantiepark de Byvanck

Aan de voet van de Montferlandse heuvels ligt vakantiepark de Byvanck. Elk seizoen biedt Montferland een ander uitzicht. Montferland wordt gekenmerkt door z’n karakteristieke landschap en culturele tradities met veel kastelen, musea en andere historische gebouwen die de geschiedenis van stad en streek vertellen. Ontdek aan de hand van de talloze fiets- en wandelroutes de mooiste plekjes van Montferland.

In vrijheid overnachten

Op Vakantiepark de Byvanck kunt u in alle rust kamperen met een eigen caravan, tent of camper.

Ons park heeft een totale grootte van circa 8 hectare. Hierop zijn 90 vaste plaatsen voor stacaravans, 40 recreatiebungalows en 30 plaatsen voor tourcaravans – tenten- campers. Elk perceel voor een tourcaravan- tent- camper is circa 100 m2. Elk perceel heeft een eigen aansluiting op elektra.

Faciliteiten

De Byvanck beschikt over een overdekt zwembad van circa 72 m2. De temperatuur van het water is ± 30 ºC. De hygiëne van het zwembad is uitstekend en het zwembad wordt met de grootste zorg onderhouden. Het zwembad is het hele jaar door geopend. Gasten van het park kunnen gratis gebruik maken van het zwembad. Ook heeft het zwembad een sauna waar maximaal 4 personen tegelijkertijd in kunnen.

Veelzijdige omgeving

In de omgeving zijn diverse stadjes en dorpjes waar van alles te beleven is. Op 3 km afstand vindt u het dorp Beek. Dit dorp heeft zo’n 2.300 inwoners en er zijn diverse winkeltjes, een bakkerij, slagerij, supermarkt en antiek- en curiosazaken. Ook zijn er diverse cafés en restaurants. Op 5 km afstand ligt de Duitse stad Elten. In de nabije omgeving liggen verder nog de plaatsen Didam (4 km), Doetinchem (10 km) en het middeleeuwse stadje ‘s-Heerenberg (5km) met Kasteel Huis Bergh.

Daarnaast ligt het park in één van de mooiste regio´s van Gelderland. Prachtig groen, afwisselende vergezichten en volop historie. Ga op ontdekkingstocht in de omgeving en geniet van de bijzondere plekken en het vele groen wat deze streek te bieden heeft.

Contact

Vakantiepark de Byvanck
Melkweg 2
7037 CN Beek (gem. Montferland)
0316-531413
info@byvack.nl
www.byvanck.nl