Druk op ESC om af te sluiten

Jan Klaassen Dromenland

De kindercamping Jan Klaassen Dromenland is de ideale vakantiebestemming voor jonge gezinnen. Bovendien heeft u onbeperkt toegang tot het nabij gelegen pretpark. Op de kindercamping kunt u overnachten in unieke en comfortabele accommodaties. De kindercamping is kindvriendelijk opgezet, kleinschalig en knus. Uiteraard kunt u ook met uw eigen camper of caravan komen en kamperen op het trekkersveld.

Accommodaties

Jan Klaassen Dromenland heeft diverse en unieke accommodaties om te overnachten. De glamping is zeer kindvriendelijk opgezet. Een beleving voor jong en oud! Zo kunt u overnachten in een:

  • Helikopter
  • Vliegtuig
  • Piratenboot
  • Brandweerauto
  • Schoolbus
  • Boomhut
  • Prins- en prinsessentent
  • Pipowagen
  • Safaritent
  • Tipi

Toegang tot het pretpark

Vrijuit spelen
Wanneer u overnacht bij Jan Klaassen Dromenland dan heeft u onbeperkt toegang tot het naastgelegen pretpark. Beleef samen met uw kinderen dagen plezier en laat ze kennismaken met het fenomeen pretpark. Vrijuit spelen en ontdekken prikkelt de fantasie, stimuleert de creativiteit en ontwikkelt de motoriek. Vergeet het digitale tijdperk en laat uw kinderen weer klimmen, glijden en springen in zowel een buiten- als binnenspeeltuin.

Pretpark met buitenspeelpark, indoorspeeltuin en waterspeeltuin
U bent de koning(in) der fantasie, ontmoet cowboys in het westerndorp en kijkt in de schatkist van de piratenboot. Voor de echte avonturier is er de 40 meter lange regenboogglijbaan en bij warm weer zorgt de waterspeeltuin voor verkoeling. De reis gaat verder in de sfeervolle indoorspeeltuin. Fiets met Jan Klaassen door de lucht in zweefauto’s, rijd met de trein door de goudmijn of maak salto’s op het springkussen.

Inclusief poppentheatervoorstellingen pretpark
In het grootste poppentheater van Nederland ontmoet U Jan Klaassen en Katrijn. Er zijn meerdere, verschillende, shows per dag in Het Land van Jan Klaassen.

Restaurant

In het restaurant staat ’s ochtends het ontbijtbuffet klaar. Geef even door als we rekening moeten houden met diëten of allergieën. Wilt u uw droomverblijf in Jan Klaassen Dromenland echt compleet maken? In ons sfeervolle restaurant serveren wij behalve friet met snacks of pannenkoeken, ook heerlijke hoofdgerechten zoals maaltijdsalades, big cowboy burgers en spareribs. Er is geen kookgelegenheid bij de accommodaties of kampeerplaatsen.

Contact

Jan Klaassen Dromenland
Braamweg 2
7047 CB Braamt
0314-200204
info@janklaassendromenland.nl
www.janklaassendromenland.nl