Druk op ESC om af te sluiten

Camping ’t Peeske

Uitspanning ’t Peeske is uniek en één van die dingen die daarvoor zorgt is de camping. De camping is een kampeerterrein midden in de natuur. Een natuurcamping die alle rust en ruimte biedt. Bovendien is de camping voorzien van alle faciliteiten.

Kamperen in de natuur

’t Peeske is gelegen in de Montferlandse bossen. Het hoogst gelegen meertje deed eind negentiende eeuw dienst als waterbuffer voor een bovenslagwatermolen waarmee graan werd gemalen tot meel, de basis voor brood. Het waterrad is al lang verdwenen, maar bij het Peeske kunt u nog steeds genieten van heerlijke broodjes! Daarnaast kunt u ontspannen in de natuur door te kamperen tussen de bomen.

U kunt uw tent opzetten of uw caravan plaatsen op een van de kampeervelden. Beschutte velden die omringd zijn door bomen en hagen. Ook beschikt onze camping over een gloednieuw sanitair complex met alle faciliteiten.

Culinair genieten

Tijdens uw kampeeravontuur kunt u ook terecht bij ons restaurant voor heerlijke gerechten. Culinair genieten in een monumentaal pand, te midden van schitterende natuur, glooiende heuvels, uitgestrekte bossen, stille laagvlakten en mooie vergezichten.

U kunt bij ons terecht voor een kop koffie bij de open haard, of bij mooi weer voor een wijntje op één van onze terrassen. Heerlijk rustig relaxen aan de rand van het unieke bergmeertje of bij onze visrijke vijvers. Daarnaast kunt u bij ons genieten van een broodje of uitgebreid lunchen. Onze koks presenteren elk kwartaal een nieuwe dinerkaart. Voor werkelijk iedereen is er iets lekkers op te vinden. Onze diners staan garant voor een smaakvolle verrassing!

Trek de prachtige omgeving in

De camping is pal naast het beginpunt van één van de mooiste routes voor mountainbikers van ons land. U kunt in de omgeving ook fantastisch wandelen en fietsen. Onze regio, en die van het Duitse achterland, kent veel aantrekkelijke toeristische activiteiten. Laat u eens verrassen door onze camping, ook die maakt ’t Peeske uniek.

In de Montferlandse bossen en omgeving is volop gelegenheid om op een unieke manier actief of passief te ontspannen. Het Montferlandse bos is een afwisselend bos op een hoge stuwwal tussen Beek, ‘s-Heerenberg, Zeddam, Braamt en Kilder en omgeven door lage vlaktes.
Het natuurgebied (ruim 1800 hectare) van Natuurmonumenten en de stichting Huis Bergh omvat ook een aantal natuurvriendelijk bebouwde akkers, die als een zoom rondom het bos liggen. Door de hoogteverschillen is het wandelen hier en daar wat zwaar. De prachtige vergezichten maken de inspanningen meer dan goed.

Behalve wandelen in de bosrijke omgeving van uitspanning ’t Peeske kunt u mountainbiken, paardrijden, Nordic walken op prima bewegwijzerde routes.
Wat dacht u van een bezoek aan het nabij gelegen Duitse plaatsje Elten en de 82,4 meter hoge Eltenberg met de 57 meter diepe Romeinse Drususput? Doen!

Of wilt u met een echte paardenkoets vanaf Uitspanning ’t Peeske vertrekken naar een volgende bestemming in de omgeving? Bezoek het beroemde kasteel Huis Bergh, geniet van een wijnproeverij op een heuse wijngaard of een golfclinic op een nabij gelegen golfbaan…

Contact

Camping ’t Peeske
Peeskesweg 12
7037 CH Beek (gem. Montferland)
0316-532804
info@peeske.nl
www.peeske.nl